Volkan Demirel'den Beşiktaş maçı sonrası istifa sinyali: En kısa sürede bir yol belirleyeceğiz
Süper Lig'in 18'inci haftasında Hatayspor, Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Fazla söylenecek bir şey yok. Maçtan önce de söyledim. Maçtan önce 'Beşiktaş'ın konumu durumu ne olursa olsun bizi ilgilendirmiyor' dedim ama bu puan durumundaki yeri, hoca değişikliklerinin hiç önemli olmadığını Beşiktaş'ın saygı duyulması gereken bir takım olduğunu söyledim. Çünkü 4 büyük takımdan bir tanesi. Bu tür takımların sahada nasıl bir tepki vereceği belli olmaz. Biz bugün kendi adımıza konsantrasyon eksikliği yaşadık. Bu takımı ben kurdum. Gelenlere gidenlere ben karar verdim. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Önümüzde düşünecek, oturup konuşacak yol olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili de en kısa sürede yol belirleyeceğiz" diye konuştu.
Süper Lig'in 18'inci haftasında Hatayspor, Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı ›
Fazla söylenecek bir şey olmadığını ifade eden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Maçtan önce de 'Beşiktaş'ın konumu durumu ne olursa olsun bizi ilgilendirmiyor' dedim ama bu puan durumundaki yeri, hoca değişikliklerinin hiç önemli olmadığını Beşiktaş'ın saygı duyulması gereken bir takım olduğunu söyledim. Çünkü 4 büyük takımdan bir tanesi. Bu tür takımların sahada nasıl bir tepki vereceği belli olmaz. Biz bugün kendi adımıza konsantrasyon eksikliği yaşadık. Bu takımı ben kurdum. Gelenlere gidenlere ben karar verdim. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Önümüzde düşünecek, oturup konuşacak yol olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili de en kısa sürede yol belirleyeceğiz" diye konuştu.