MENÜ

UEFA Gençlik Ligi: Galatasaray U19 - Manchester United U19 maç sonucu: 1-0

UEFA Gençlik Ligi A Grubu karşılaşmasında Galatasaray U19 ile Manchester United U19 kozlarını paylaştı. Son maçta Bayern Münih'i deviren Sarı-Kırmızılılar bugün de İngiliz devini yıktı. Cim Bom'a 3 puanı getiren golü Baran Demiroğlu kaydetti.

UEFA Gençlik Ligi A Grubu mücadelesinde Galatasaray U19 ile Manchester United U19 karşı karşıya geldi. Grupta oynadığı dört maçta üç puan toplayan ve tek galibiyetini Bayern Münih karşısında alan Sarı-Kırmızılılar bugün de Manchester United'ı yıkmayı başardı.

Haberin Devamı

Tek gol 11'de geldi

Yoğun yağışlı havada oynanan maçta futbol olarak İngiliz devine büyük üstünlük kuran Aslan skoru da almasını bildi. Cim Bom'a galibiyeti ve 3 puanı getiren golü 11. dakikada Baran Demiroğlu kaydetti.

United'ı geçti

Bu skorla puanını 6'ya yükselten Galatasaray, 4 puanda kalan United'ı geçmeyi başardı. Grubun diğer maçında saat 18.00'de 6 puanlı Bayern Münih ile 10 puanlı Kopenhag kozlarını paylaşacak. 

Ağabeylerine moral oldular

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadelede kazanarak ağabeylerine moral olan Sarı-Kırmızılılar akşam da A Takım'dan galibiyet bekliyor.

YORUM YAZ