MENÜ

U16 Gelişim Ligi'nde şampiyon Beşiktaş

Türkiye Futbol Federasyonunun büyük önem verdiği Gelişim Liglerinde U-16 Gelişim Ligi final maçında Konyaspor ile Beşiktaş karşılaştı. Beşiktaş 38’inci dakikada Cumali Gürsel’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Devre 1-0 Beşiktaş üstünlüğü ile geçildi. 48’inci dakikada Mustafa Erhan Hekimoğlu ile Beşiktaş durumu 2-0’a getirdi. Siyah Beyazlılar 60’ıncı dakikada skoru ozan Sevim’in golüyle 3-0 yaptı. Karşılaşma bu golle Beşiktaş’ın 3-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Beşiktaş U-16 Gelişim Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı. Organizasyonun diğer maçında Galatasaray, Yukatel Kayserispor’u 2-0 yenerek U-16 Gelişim Ligi’ni üçüncü olarak tamamladı.

Türkiye Futbol Federasyonunun büyük önem verdiği Gelişim Liglerinde U-16 Gelişim Ligi final maçında Konyaspor ile Beşiktaş karşılaştı. Beşiktaş 38’inci dakikada Cumali Gürsel’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Devre 1-0 Beşiktaş üstünlüğü ile geçildi. 48’inci dakikada Mustafa Erhan Hekimoğlu ile Beşiktaş durumu 2-0’a getirdi. Siyah Beyazlılar 60’ıncı dakikada skoru ozan Sevim’in golüyle 3-0 yaptı. Karşılaşma bu golle Beşiktaş’ın 3-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.
Beşiktaş U-16 Gelişim Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı.
Organizasyonun diğer maçında Galatasaray, Yukatel Kayserispor’u 2-0 yenerek U-16 Gelişim Ligi’ni üçüncü olarak tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ