MENÜ

Trabzonspor'un 'İnadıyla Şampiyon' şampiyonluk filminin fragmanı yayınladı

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'un yıllar sonra gelen şampiyonluğu belgesel film oldu. Bordo-mavililerin kuruluş yıldönümü olan 2 Ağustos'ta galası yapılacak filmin fragmanı sosyal medyada yayınlandı. Trabzonspor'un "Destansı bir aşk öyküsü gibiydi; belki kimse diğerini tanımıyordu ama o an herkesin yüzünde aynı gurur ve sevinç gözyaşları vardı, bu aslında başarmışlık hissinin ta kendisiydi." ifadeleriyle yayınladığı 'İnadıyla Şampiyon' filminin fragmanı yoğun ilgi gördü.

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'un yıllar sonra gelen şampiyonluğu belgesel film oldu. Bordo-mavililerin kuruluş yıldönümü olan 2 Ağustos'ta galası yapılacak filmin fragmanı sosyal medyada yayınlandı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un "Destansı bir aşk öyküsü gibiydi; belki kimse diğerini tanımıyordu ama o an herkesin yüzünde aynı gurur ve sevinç gözyaşları vardı, bu aslında başarmışlık hissinin ta kendisiydi." ifadeleriyle yayınladığı 'İnadıyla Şampiyon' filminin fragmanı yoğun ilgi gördü.

YORUM YAZ