Toni Kroos'un futbolu bıraktığını Real Madrid bu videoyla duyurdu

Real Madrid'in 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Toni Kroos, haziran ayında başlayacak olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından futbolu bırakacağını açıkladı. İspanyol kulübü emeklilik kararı alan Alman yıldız için sosyal medya hesaplarından veda videosu paylaştı.

Real Madrid'in orta saha oyuncusu Toni Kroos, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından futbolu bırakacağını duyurdu. Yıldız futbolcu yaptığı açıklamada, "Avrupa Şampiyonası sonrasında futbolculuk kariyerimi noktalayacağım. Her zaman söyledim, Real Madrid son kulübüm olacak" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

REAL MADRİD DE DUYURDU

Öte yandan Real Madrid'den de Toni Kroos'un futbolu bırakacağına dair resmî bildiri geldi. Kulüpten yapılan açıklamada Kroos'un kazandığı kupalar sıralanırken şu ifadelere yer verildi: "Real Madrid, Toni Kroos'un EURO 2024'ten sonra profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandırmaya karar verdiğini duyurdu. Real Madrid, kulüp tarihinin bir parçası olan ve kulübümüzün ve dünya futbolunun en büyük efsanelerinden biri olan Toni Kroos'a minnettarlığını ve sevgisini ifade etmek ister.

 

YORUM YAZ