MENÜ

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi noktayı koydu: Artık erteleme yok!

Avrupa'da oynayacak olan takımlarımız için için maç ertelemesi olacak mı, Hakem hataları konusunda nasıl adımlar atılacak? Bu soruların yanıtlarını TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Monako'da UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimlerinde gazetemiz dış haberler sorumlusu Çağrı Davran'a açıkladı.

Avrupa'da oynayacak olan takımlarımız için için maç ertelemesi olacak mı, Hakem hataları konusunda nasıl adımlar atılacak? Bu soruların yanıtlarını TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Monako'da UEFA  Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi kura çekimlerinde gazetemiz dış haberler sorumlusu Çağrı Davran'a açıkladı.

Haberin Devamı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Avrupa'da mücadele eden takımlarımızın maçlarının ertelenmesi çok iyi oldu ama artık takvim sıkışık olduğu için artık kesinlikle maç erteleme olmayacak. 

Hakemlerimizle ilgili olarak da onlara karşı yapılan suçlamalara artık tölerans göstermeyeceğiz ve büyük para cezaları vereceğiz. Artık bu konuyla alakalı görüşmek isteyenlere de randevu vermeyeceğiz.

YORUM YAZ