MENÜ

TFF Başkanı Büyükekşi, Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası konuştu: Hakemleri hedef gösteren herkes bu aşağılık suçun ortağıdır

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor oynanan maçın bitiş düdüğüyle karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e saldırmıştı. Yaşanan skandal sonrası Türkiye Futbol Federasyonu olağanüstü toplandı. Uzun süren toplantının ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kuruluyla birlikte basın açıklaması yaptı. Büyükekşi yaptığı açıklamada, "TFF olarak acil bu saate kadar toplantımızı gerçekleştirdik ve tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik. Artık yeter diyoruz" dedi.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor oynanan maçın bitiş düdüğüyle karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e saldırmıştı. Yaşanan skandal sonrası Türkiye Futbol Federasyonu olağanüstü toplandı. Uzun süren toplantının ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kuruluyla birlikte basın açıklaması yaptı.

Haberin Devamı

Büyükekşi yaptığı açıklamada, "TFF olarak acil bu saate kadar toplantımızı gerçekleştirdik. Kendini bilmez caniler tarafından FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler çok kötü ve insanlık dışı bir saldırıya uğradı. Bugüne kadar hakemleri hedef gösteren herkes bu aşağılık suçun ortağıdır. Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelenmiştir." dedi.

YORUM YAZ