Tarihi mağlubiyetin ardından o sözler akıllara geldi! "7-1 nasıl oldu? O maçı çok merak ediyorum"
Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde Danimarka ekibi Nordsjaelland'a karşı aldığı 6-1'lik ağır mağlubiyetin şokunu yaşıyor. Bu sonuçla liderliği kaybedip 3.sıraya gerileyen sarı-lacivertliler, gruptan birinci çıkma şansını zora sokmuş oldu.
Beklenmedik bir skorla maçı kaybeden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında soru kabul etmezken 'Çok fazla konuşacak bir şey yok. Fenerbahçe'ye yakışmayan bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyetten dolayı çok üzgünüz. Büyük Fenerbahçe taraftarlarından, camiamızdan özür diliyoruz." açıklamasını yaptı.
Haberin Devamı ›
Akıllara o sözler geldi
Dün gece yaşanan yenilgini sonrasında deneyimli teknik direktörünün Spartak Trnava karşılaşmasın ardından, Nordsjaelland'ın Ludogorets'i 7-1 yendikleri maç hakkında kullandığı ifadeler akıllara geldi. Kartal, Ludogorets'in iyi bir takım olduğunu ifade ederek "7-1 nasıl oldu? O maçı çok merak ediyorum. Maçı yarın izleyeceğim." demişti.