MENÜ

Sumudica: Antalyaspor bizden daha fazla fırsat yakaladı

Süper Lig'in 28'inci haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica açıklamalarda bulundu.

Bugün doğum günü olduğunu ve doğum gününde bile şanslı olmadığını kaydeden Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, ne zaman şanslı olacağını ise bilmediğini ifade etti. Maçta 4'lüye döndüklerini ifade eden Sumudica, “Bugün biz aslında dörtlüye döndük. Dörtlü sistemle oynamaya başladık. Oyunu biraz daha kontrol etmek istiyorduk. Orta sahayı biraz daha kontrol etmek istiyorduk ama bu bize sonuç vermedi. Daha önceden 5'li oynuyorduk bildiğiniz gibi. Son 3 ay boyunca 5'li oynadığımız sistemde sadece Galatasaray'a kaybettik. O da son dakikalarda gelen bir golle. Ve bu sistemle oynadığımız sürece İstanbulspor, Alanyaspor ve Karagümrük maçlarını kazandık. Sivas'tan ve Pendik'ten puan aldık. Bu maçları puanlarla kapattık. Bugün dörtlüye döndüğümüz için Antalya biraz daha bizden fazla fırsat yakaladı. Biraz daha pozisyona girdi diyebilirim” diye konuştu.

Haberin Devamı

“TELEVİZYONLARDA HAKEMLERLE İLGİLİ KİM YANGIN YAPARSA, HAKEMLER O TARAFA DOĞRU BİRAZ DAHA TOLERANS GÖSTEREBİLİYOR”

Hakemlerle ilgili pek fazla konuşmak istemediğini dile getiren Marius Sumudica, “Maksim'in pozisyonu penaltıydı. VAR hakemi çağırdığı zaman demek ki bir pozisyon var. Bir penaltı pozisyonu var, bakması gerekiyor. Ama şunu da belirtmek istiyorum. Antalya camiası, biliyorum federasyona ya da hakemlere kızgın veya sinirliydi. Tabii televizyonlarda hakemlerle ilgili kim yangın yaparsa, hakemler o tarafa doğru biraz daha tolerans gösterebiliyor diyebilirim. Pek fazla konuşmak istemiyorum bu konuyla ilgili ama sonuç zaten ortada" yorumlarında bulundu.

YORUM YAZ