MENÜ

Şenol Güneş: Seriden sonra iki puan kaybetmek üzüntü verici

Spor Toto Süper Lig'in 29’uncu haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 29’uncu haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Hazırlık maçı gibi bir maç oynadık. Kazanma arzumuzu sahaya yansıtamadık. Trabzonspor da biz de ilk yarıyı çöpe attık. İkinci yarıda Trabzonspor seyirci coşkusuyla biraz daha gelince buna hamle olarak kenardaki iki hızlı oyuncularımızı da kullanmak istedik. Pozisyonlar var görünse de oyun kalitesi bakımından bizim için iyi bir maç olmadı. Gol pozisyonu bulduk ama oyun üstünlüğü daha fazla olmalıydı. Bugün onu beceremedik. Daha önce de 5 maç seri yaptığımızda Karagümrük maçı da böyle geçmişti. Kazanma isteği var fakat sahaya yansıyan bir durum yoktu. Bizim için bu seriden sonra burada iki puan kaybetmek üzüntü verici. Daha da önemlisi, savunma biraz direndi ama savunma ve hücumda düşündüğümüz oyunun altında oynadık” dedi.

Haberin Devamı


"BU OYUN ONLARA YAKIŞMADI"
Takımın galibiyet serisi sonrası sahaya isteksizliğinin yansıdığına yönelik soruyu yanıtlayan Güneş, şöyle dedi:  “Bunun çok sebebi olabilir. Dikkat dağınıklığı veya yorulan oyuncular dışında alternatif aldığımız diğer oyuncular olumluydular ama bugün hiç kimse olumlu değildi. Herkes kendi oyununun altındaydı. 5 maç sonra demek ki kendilerini dinlenmeye alıyorlar. İyi bir görüntü değil. Şampiyon olalım veya olmayalım, bütün oyuncular kendi kapasitelerini göstermek zorundalar. Bugün onu tam göremedik. Özellikle orta saha ve hücumun çok daha fazla iş yapması gerekiyor. Kim göze battı derseniz, hepsine bakmak lazım. Bu oyun onlara yakışmadı. Maçın önemini anlattık, belki de yanlış anlattık.”


Trabzonspor Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu ile geçmişte aynı takımda rakip oldukları hatırlatılan Güneş, “Hayat böyle. Hizmet edersiniz, gittiğinizde geride bir şey kalmışsa onlardan beklentimiz daha çok başarılı olmaları. Hepsini tebrik ediyorum. Trabzonspor’a da hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ