MENÜ

Şenol Güneş: Ortalığı toza dumana katıp kaos, kargaşa çıkarmak isteyenler var

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında yarın sahasında Arnavutluk ekibi KF Tirana ile karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında yarın sahasında Arnavutluk ekibi KF Tirana ile karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda Güneş, KF Tirana maçı, transfer çalışmaları ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunurken şunları söyledi:

Haberin Devamı


"YARINKİ MAÇ BİZİM ADIMIZA TEST OLACAK"
"Sezona iyi bir şekilde hazırlanmaya çalıştık. Kamp dönemi iyi geçti. Rakip ayrımı yapmıyoruz. Bir önceki elemede rakibini deplasmanda yenerek tur atlayan bir takım karşı oynayacağız. Hızlı hücumu iyi oynayabiliyorlar. Tanıdığımız bazı oyuncuları da var. Yarınki maçın zor olmasını bekleyebiliriz. Gücümüzün, inancımızın ve kalitemizin olduğunu düşünüyoruz. İki maçta da iyi sonuç almak istiyoruz. Yarınki maç bizim adımıza test olacak. Antrenman ve hazırlık maçlarıyla oturmuş oyun yapımızı zenginleştirmeye çalıştık. Oyuncuların iyi işler yaptıklarını düşünüyorum. Rakibi yarı sahasına hapsederken hızlı hücum oyunlarına karşı da hazırlıklı olmak istiyoruz. Pozitif futbolla birlikte kazanma hırsının üst seviyede olduğu, bireysel performansların takım oyunuyla birleştiği bir maç izletmek istiyoruz. Taraftarlarımıza güzel bir futbol sunmak istiyoruz.

Haberin Devamı

Şenol Güneş: Ortalığı toza dumana katıp kaos, kargaşa çıkarmak isteyenler var


"ANTE REBİC YARINA YETİŞMEDİ"
Benim bir sorunum yok, mutsuz değilim. Taraftarlarımız sakin olsun. Başkan ve yönetim ellerinden geleni yapıyor. Transfer dönemi bitmedi, maçlar başlamadı. Başkalarının transferleriyle alakamız yok. Her takım kadrosunu yapar, hesabı camialarına verir. Biz almadan da hesap vermek durumunda kalıyoruz. İyi niyetli olalım. Hatalar olacaktır. Hoşgörülü olmak lazım. Bu kulüp ne kadar güçlü olursa; başkan, yönetim, taraftar, medya ve camia o kadar güçlü olur. Biz hakaretleri sineye çekiyoruz. Kaos çıkarmak isteyenlere izin vermeyelim. Kulüpler ekonomilerine uygun oyuncular alırlar. Teknik, güçlü ve genç oyunculardan yanayım. Bir oyuncu takıma yararlı olacaksa ismi de var işimize gelir. Sadece ismi var diye oyuncu alınmaz. Kulüplerin hem borçları var hem de bu kadar döviz harcanıyor. Bunu anlamıyorum. Kulübe zarar verecek bir şeyi istemem. Yönetim de sabırla çalışıyor. Ante Rebic yarına yetişmedi. Antrenmanlara çıkıyor, kendisiyle konuşuldu.


"CEYHUN KAZANCI’NIN AYRILMASINA ÜZÜLDÜM"
Ceyhun Kazancı’nın ayrılmasına üzüldüm. Kendisi çok donanımlı ve çalışkan birisi. Süreçten olumsuz etkilenmiş olabilir. Benim üzerimden spekülasyonlar yapıldı, buna üzüldüm. Kazancı’yla sorunum olmaz. Hangi kulüpte bu konular bu kadar konuşulur bilmiyorum. Bu konuda samimiyet ve iyi niyet görmüyorum. Bu iddiaları ortaya atanlarla görüşmek isterim. On iddiadan bir tanesi doğruysa her şeyi yaparım. Ceyhun Kazancı’nın kararına saygı duymak lazım. Hizmetleri için teşekkür ederiz. Keşke ayrılmasaydı, bunu samimi söylüyorum.

Haberin Devamı


"DÜRÜST VE AHLAKLI BİR CAMİADAYIM"
Bizde dedikodu, iftira ve hakaret asla olmaz. Ahlaklı, samimi ve iyi niyetli insanlar yalan söylemez. Hoşgörümüz var ama tavizimiz yok. Dürüst ve ahlaklı bir camiadayım. Hepimiz gelip geçiciyiz. Transfer yok bari bunları konuşalım gündem olsun olmaz. Önemli olan; başkan, yönetim ve hocanın takımın başarısı için çalışması. Güzel bir sinerjimiz var. Geldiğimde olan kaos ortamından çok daha iyi durumdayız. Kendimi iyi hissediyorum. Aklımı ve enerjimi takıma veriyorum.

Şenol Güneş: Ortalığı toza dumana katıp kaos, kargaşa çıkarmak isteyenler var

"SAİSS KENDİSİ GİTMEK İSTEDİ”
Saiss’le ilgili fikrimi herkes biliyor. Keşke kampa gelseydi. Kampa gelmeyip transfer olan oyuncuyla ilgili konuşmam. Kendisi gitmek istedi. Takımda oynamadı, milli takımda oynadı. Montero’nun gitme ihtimali var ama idmanlara çıkıyor. Benim oyuncuya ihtiyacım var. Gidene hayırlı olsun derim. Gitme ihtimali olan oyuncu çalışırken sözleşmeli oyuncunun çalışmamasına UEFA ve FIFA çözüm bulmalı. Futbolcular haklarını korurken kulüplerin ve taraftarların hakları gidiyor. Oyuncular diledikleri gibi at koşturmamalı.

Haberin Devamı


“RACHİD GHEZZAL’IN SAKATLIĞI BİZİM İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI”
Rachid Ghezzal’ın sakatlığı var. Bu durum bizim için hayal kırıklığı. Daniel Amartey, Cenk Tosun, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan kadroda olmayacak. Konferans Ligi’nde gruptan çıkmak, bizim için ilk aşama olur. Ligde de ilk beş maç çok önemli."

YORUM YAZ