MENÜ

Ryan Babel'den derbi açıklaması: Muslera ve Icadi...

Bir dönem ülkemizde Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen Hollandalı yıldız Ryan Babel yarın oynanacak olan derbiyi "Muslera ve Icardi performanslarıyla öne çıkacaktır" sözleriyle TRT Spor'a değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasının en önemli maçında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Bu maç öncesi her iki takımın da formasını terletmiş olan Hollandalı yıldız Ryan Babel, dev derbiyi TRT Spor'a değerlendirdi.

Haberin Devamı

''Galatasaray lider ancak bu Fenerbahçe'nin şansı olmadığı anlamına gelmez.''

Galatasaray'ı ve Beşiktaş'ı takip ediyorum, Galatasaray son iki sezondur gerçekten çok iyi bir performans sergiliyor. Güzel bir takım oluşturdular ve bu yıl da şampiyon olmak istiyorlar, başarabilirler ama Fenerbahçe'de çok güçlü. Ben şampiyonluk yarışında elbette ki Galatasaray'ı destekliyorum. Takım şu an lider ancak bu Fenerbahçe'nin şansı olmadığı anlamına gelmez. Çok iyi bir takımları ve çok iyi bir antrenörleri var. Dolayısıyla Galatasaray tekrar şampiyon olmak istiyorsa sezon sonuna kadar mücadelesine devam etmeli.  Her maçı kazanıyorlar, çok tutkuyla oynuyorlar, taraftarlar takımın arkasında ve bu ligi kazanmak için önemli bir faktör.

Haberin Devamı

"İstatistikler Beşiktaş diyor"

Derbi maçları her zaman özeldir ancak tarihe bakarsak Galatasaray'ın Beşiktaş'ı deplasmanda uzun zamandır mağlup edemediğini biliyorum. İstatistikler Beşiktaş lehine duruyor çünkü onlar evinde oynuyor. Her iki takıma da bakarsanız Galatasaray şu an daha iyi fakat her şey olabilir. Adil ve keyifli bir maç olmasını umuyorum. 

"Muslera ve Icardi performanslarıyla öne çıkacaktır"

Bence Muslera önemli bir rol oynayabilir, bildiğiniz gibi Muslera Galatasaray için uzun yıllar çok iyi performanslar gösterdi. O Galatasaray'a birçok maç ve kupa kazandırdı. O benim için Galatasaray'ın en önemli oyuncusu. Ayrıca Icardi her zaman gol atmak ister bunu seviyor ve Kerem de formda son birkaç yıl çok iyi performans gösterdi. Krem'in küçük bir çocuk olarak gelişini gördüm ve şimdi Galatasaray'da ana oyunculardan biri. 

YORUM YAZ