MENÜ

Rams Başakşehir, Emmanuel Dennis'i bu videoyla duyurdu

Süper Lig'de Emre Belözoğlu'ndan sonra Çağdaş Atan'la yoluna devam eden Başakşehir, 2023-2024 sezonu yaz transfer döneminin bitmesine saatler kala 25 yaşındaki Nijeryalı golcü Emmanuel Dennis'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını bu videoyla duyurdu.

Süper Lig'de Emre Belözoğlu'ndan sonra Çağdaş Atan'la yoluna devam eden Başakşehir, 2023-2024 sezonu yaz transfer döneminin bitmesine saatler kala 25 yaşındaki Nijeryalı golcü Emmanuel Dennis'i kadrosuna kattığını bu videoyla duyurdu.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu, paylaşılan videoda ''Başakşehir FK ile ilk tanışmam Club Brugge ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi ön eleme maçıydı. Ağabeyim Emmanuel Adebayor da maçta oynuyordu. Maçtan sonra onunla bir konuşmamız oldu, oldukça iyi bir konuşmaydı. Sonrasında beni  İstanbul'a davet etti. Geldim hatta burada buluştuk. Evine gittik ve tüm günü birlikte geçirdik. Bana kulüp hakkında bazı şeyler anlattı ve bunlar aklımda kaldı. 

Yakın zamanda menajerimden bu kulübün benimle ilgilendiğine dair bir mesaj aldım. Aaa! İyi bir yer ve onları tanıyorum. Çünkü onların stadyumunda onlara karşı oynadığımı ona söyledim. 

Burada bazı arkadaşlarım da oynadı. Bana Başakşehir ailesiyle ilgili hep iyi hikayeler anlattılar. Evet neden olmasın dedim. Buraya gelmeye karar verdim ve bundan da mutluyum. 

Haberin Devamı

Kulüp son zamanlarda çok iyi işler çıkardı. 50 Avrupa maçı oynadılar. Bu çok önemli bir sayı. Bu kulübün gelişmekte olduğunu gösteriyor. Ve ağabeyim Emmanuel Adebayor'la konuştum bana olumlu yorumlar yaptı ve iyi hissettim. Burada olmamın sebeplerinden biri de bu ve şimdiden sizi sevdim.'' İfadelerini kullandı.

YORUM YAZ