MENÜ

Rahman Kiçe'nin başkanlığını yaptığı FC Liria Kosova'da şampiyon oldu

Kosova'nın 93 yıllık tarihi olan efsane kulübü FC Liria Kosova'da şampiyon oldu. Rahman Kiçe'nin başkanlığını yaptığı kulübün şampiyonluk kutlamasına İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Giresunspor eski başkanı Mustafa Bozbağ ve Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan da davetli olarak katıldı.

Rahman Kiçe Balkanlarda tarih yazdı. Ünlü futbol insanı babasının efsane olduğu kulübü Kosova'da satın alarak bu sezon şampiyonluğa ulaştı. FC Liria'nın kutlamalarına İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Giresunspor eski başkanı Mustafa Bozbağ ve Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan da davetli olarak katıldı.

Haberin Devamı

ECMEL SARIALİOĞLU - MEVLÜT AKTAN VE MUSTAFA BOZBAĞ KUTLAMALARA KATILDI

Avrupa’nın büyük ligleri haricinde balkanlarda bir kulüp var ki 5 yıl aradan sonra Kosova 2.Ligde şampiyon olarak Süper Ligde oynamaya hak kazandı. Babasının efsane olduğu takımı satın alarak tarih yazan ve Avrupa’nın dev kulüplerinde görev alan scoutları harekete geçiren Rahman Kice bazı Süper Lig temsilcilerini Kosova’da ağırlarken, yöneticiler arasında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Giresunspor eski başkanı Mustafa Bozbağ ve Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan’ın olması bir hayli ilgi uyandırdı.

YORUM YAZ