MENÜ

Muslera: Kupayı kazanıp geçen sezonun ikinci kupasını da almak istiyoruz

Galatasaray ile Fenerbahçe, yarın Süper Kupa maçında Şanlıurfa'da karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi takım kaptanı Fernando Muslera, maçın oynanacağı 11 Nisan Stadı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Rakip takım hakkında yorum yapmayacağını söyleyen Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera ise, "Her şeyden önce çok teşekkürler. İlk defa Şanlıurfa'ya geldim, harika bir şehirmiş. Burada çılgın da bir taraftar vardı. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir final olacak. Biz mutluyuz, iyi çalıştık. Bizim için önemli bir karşılaşma. Rakip takım hakkında yorum yapamam. Biz bir kupa daha kazanmak için bir final daha oynayacağız. Süper Lig'i kazanarak bu kupayı oynamaya hak kazandık. Bu maçı da kazanıp geçen sezonun ikinci kupasını da almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Son 12-13 yılda çok kupa kazandıklarını söyleyen Uruguaylı eldiven, “12-13 yıl içerisinde 15-16 kupa kazandık. Gurur duyuyorum bununla. Sonuna kadar hak ediyoruz. Sahada görüyorsunuz bizi ama arkada tüm çalışanlarla, taraftarlarla, hocalarla birlikte kapsayıcı, yoğun bir çalışma geçiyor. Günün sonunda hedeflere ulaşıyor olmak bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ