MENÜ

Murat Sancak'tan Onyekuru'ya çok ağır yanıt

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile eski futbolcusu Henry Onyekuru arasındaki gerilim büyüyor. Onyekuru'nun cevap paylaşımına Başkan Sancak'tan çok sert bir yanıt geldi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda eski futbolcusu Henry Onyekuru'nun Galatasaray maçında Muslera ile birlikteki sevinç görüntüsüyle ilgili konuşmuştu.

Haberin Devamı

Sancak o görüntülerle alakalı "Henry Onyekuru alkışlanmıştı. Henry Onyekuru, Fernando Muslera ile haşır neşir olmuştu maçtan sonra. Ben ondan sonra Henry Onyekuru'yu sattım zaten.'

'Soyunma odasında da ağzıma geleni de söylemiştim ona. Benden ekmeği yiyorsun, sen buraya ihanet edemezsin. Takım arkadaşın olabilir, maçtan sonra gidersin soyunma odasına, orada tebrik edersin.Herkesin seyrettiği bir maç olduğu başka bir takımın şampiyonluk yarışında olduğu mücadelede sen saha ortasında haşır neşir olup sarılamazsın, eğlenemezsin" açıklamasını yapmıştı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın Henry Onyekuru hakkındaki bu sözlerine Nijeryalı futbolcudan yanıt geldi.

Onyekuru Murat Sancak'ın sözlerini alıntılayıp, "Hala benim hakkımda konuşmak yerine oyuncuların maaşlarını ödemek nasıl olur sayın başkan." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Henry Onyekuru'nun Instagram üzerinden yaptığı açıklamaya cevap veren Murat Sancak, "O şeref yoksunu hadsiz ve nankör Henry'ye sorarım senin alacağın varmı ki başkasının alacağı kalsın. Ama merak etmesi kulübü dahil bütün dünya kulüplerine karaktersiz oluğunu videosuyla duyuracağız." dedi.

Onyekuru geçtiğimiz yaz transfer döneminde Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Fahya'ya transfer olmuştu.

Onyekuru'nun transfer olduğu Al Fayha, Süper Lig'den tanınan bir başka Nijeryalı Anthony Nwakaeme'yi de kadrosunda bulunduruyor.

YORUM YAZ