MENÜ

Montella'dan kura yorumu: Özel bir tercihimiz yoktu

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda F Grubu'nda Portekiz, Çekya ve C yolu play-off galibi (Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg) ile eşleşti. Almanya'nın Hamburg kentinde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, kura çekiminde özel bir tercihleri olmadığını dile getirerek, "Bu aşamadan sonra rakiplerimize çalışacağız. Bu kura EURO 2008'i hatırlattı deniyor ama beklentiler, her şey farklı olabilir. O zaman Türkiye 4'üncü torbadan girmişti. Hepimiz gördük burada beklenmedik şeyler olabilir" dedi.

Haberin Devamı

"TAKIMLARIN DENGELERİ FARKLIDIR"
Futbolculuk ve antrenörlük kariyerinde 30 yılı geride bıraktığını kaydeden Montella, "Takımların dengeleri farklıdır. Sosyal medyada yazılanlara saygı duyuyorum ama benim görüşlerim bu şekilde" diye konuştu.
Montella, Portekiz'i daha önce hiç yenemedik. Şimdi yener miyiz? şeklinde yöneltilen bir soruya, "İnşallah" diye yanıt verirken hangi takımı seçeceğinin sorulmasına ise kazanan kim olursa cevabını verdi.

YORUM YAZ