MENÜ

Mohamed Salah, sahaya giren taraftarların saldırıya uğradı!

Afrika Dünya Kupası Elemeleri A Grubu 2. maçında Mısır, Sierra Leone'ye konuk oldu. Karşılaşma Mısır'ın 2-0'lık galibiyetiyle tamamlanırken maça damga vuran olay Mohamed Salah'ın uğradığı saldırı oldu.

2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Sierra Leone-Mısır maçı oynandı. Mısır, Trezeguet'nin attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı. Trezeguet'ye ilk golün pasını Mostafa Mohamed, ikinci golün asistini ise Mohamed Salah yaptı.

Haberin Devamı

Maçın son dakikalarında korkulu anlar yaşandı. 89'da sahaya atlayan iki holigan, Mohamed Salah'a saldırmaya kalkıştı. Güvenlik görevlilerinin sahaya ilk atlayan holiganı yakaladığı anlarda ikinci kişi tribünden sahaya girip Mohamed Salah'a doğru yöneldi. Saldırganın Mohamed Salah'a doğru koştuğunu gören bir güvenlik görevlisi ve Salah'ın takım arkadaşı, şahsa müdahale etti.

 Diğer yönden gelen bir taraftar ise direkt Salah'ın olduğu yere doğru atladı ama yine araya güvenlik görevlileri girdi. Salah daha sonrası aralarında askerlerinde bulunduğu güvenlik kordonuyla soyunma odasına gitti.

 

 

YORUM YAZ