MENÜ

Mısır-Kongo maçında penaltı kaçıran Beşiktaşlı Arthur Masuaku'dan tepkilere yanıt! 'Umrumda değil...'

Afrika Uluslar Kupası son 16 turunda Mısır ile Demokratik Kongo karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona eren karşılaşmada penaltı atışlarına geçildi. Kullandığı penaltıda topu auta atan Beşiktaşlı Arthur Masuaku gelen tepkilere maçın ardından çektiği video ile yanıt verdi.

Afrika Uluslar Kupası son 16 turunda Mısır ile Demokratik Kongo karşı karşıya geldi. Laurent Pokou Stadyumu'nda oynanan mücadeleye Galatasaray'dan Cedric Bakambu ve Beşiktaş'tan Arthur Masuaku ilk 11'de başladı. Mısır'da ise Tregeuet ve eski Galatasaraylı Mostafa Mohamed ilk 11'de sahaya çıktı.

Haberin Devamı

37. dakikada Kongo, Elia'nın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının son anlarında Mısır bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Mostafa Mohamed'in vuruşunda top filelere gitti: 1-1. İkinci yarıda ve uzatmalarda gol sesi çıkmayınca maç penaltılara gitti.

Mısır'dan Mostafa Mohamed ve Mohamed Gabal, Kongo'dan ise Arthur Masuaku penaltı kaçırdı. Demokratik Kongo penaltı atışları sonucunda maçı 8-7 kazanarak bir üst tura yükseldi.


MASUAKU'DAN TEPKİLERE YANIT
Beşiktaş forması giyen 30 yaşındaki oyuncu kaçırdığı penaltı nedeniyle gelen tepkilere maçın ardından yanıt verdi. Bir video paylaşan yıldız oyuncu; "Penaltıyı kaçırdım. Umrumda değil. Bana istediğiniz kadar hakaret edebilirsizi, biz üst tura çıktık" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ