MENÜ

Lucas Torreira'dan şampiyonluk sözleri

Galatasaray, Süper Lig'de 29'uncu haftanın açılış maçında sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 yendi. Sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı orta sahası Lucas Torreira, müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çok mutlu olduğunu vurgulayan 28 yaşındaki orta saha, "Önemli bir gün bugün, Dünya Kadınlar Günü. Bu yüzden de onların bugününü kutlamak istiyorum. İlk golüm çalıştığım ve beklediğim bir şeydi. Bu yüzden çok mutluyum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Her maçta stadımızı dolduruyorlar. Bizlere destek oluyorlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

"AMACIMIZ BU SENE TEKRAR ŞAMPİYON OLMAK"

Orta sahada Kerem Demirbay ile son haftalardaki performanslarına ve uyumlarına ilişkin bir soruya Lucas Torreira, "Geçen sene Sergio Oliveira ile iyi bir ikiliydik. Benim için takım arkadaşlarımın desteği önemli. Ben onlara destek olmayı seviyorum. Onlar da bana destek oluyorlar. Ben onlara destek oluyorum, onlar da bana. O da bana destek oldu. Sadece biz değil, Berkan bugün stoper oynadı. Çok iyi bir performansı vardı. Çok net bir amacımız var bu sene tekrar şampiyon olmak" yanıtını verdi.

"BİRGÜN GÜNEY AMERİKA'YA TEKRAR DÖNMEK İSTİYORUM"

Galatasaray'da günden güne arkadaşlığın arttığını belirten Torreira, "Bu formayı giyme bana her gün büyük bir keyif veriyor. Sadece oyuncular değil, bizimle çalışan herkes için geçerli. Bu formayı seviyorum. Uzun da bir kontratım var. Günden güne ne olacak ona bakıyorum. Birgün tabii ki de Güney Amerika'ya tekrar dönmek istiyorum fakat o zamana kadar burada oynamak istiyorum ve bu formaya gereken saygıyı göstereceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUM YAZ