MENÜ

Kerem Aktürkoğlu - Mauro Icardi vakası Asya Şampiyonlar Ligi'nde yaşandı! Maça damga vuran penaltı...

D-Smart'ta yayınlanan Asya Şampiyonlar Ligi ATK Mohun Bagan-Maziya maçında ilginç bir pozisyon yaşandı. 41. dakikada beyaz noktaya gelen Jason Cummings, penaltı atışını paslaşarak kullanmak istedi. Takım arkadaşına pası atan Cummings'in denemesi başarısız sonuçlandı. Yaşanan bu pozisyon akıllara Kerem Aktürkoğlu - Icardi ikilisinin denemesini getirdi. Galatasaray'ın yıldızları da Süper Lig'de oynanan İstanbulspor maçında benzer bir deneme yapmış ancak sonuç alamamıştı.

D-Smart'ta yayınlanan Asya Şampiyonlar Ligi ATK Mohun Bagan - Maziya maçında ilginç bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 41. dakikasında penaltı atışı için topun başına geçen Jason Cummings, penaltı atışını paslaşarak kullanmak istedi. Takım arkadaşına pası atan Cummings'in denemesi başarısız sonuçlandı.

Haberin Devamı

KEREM-ICARDI İKİLİSİ AKILLARA GELDİ

Yaşanan bu pozisyon akıllara Kerem Aktürkoğlu - Icardi ikilisinin denemesini getirdi. Galatasaray'ın yıldızları da Süper Lig'de oynanan İstanbulspor maçında benzer bir deneme yapmış ancak sonuç alamamıştı.

Kerem Aktürkoğlu - Mauro Icardi vakası Asya Şampiyonlar Liginde yaşandı Maça damga vuran penaltı...

NE OLMUŞTU?

Galatasaray, Süper Lig’de 3. haftanın erteleme maçında deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında sahalarda çok ender yaşanan bir pozisyon yaşandı. Sarı Kırmızılılar, Mauro Icardi’nin yerde kaldığı pozisyon sonucunda bir penaltı kazanmıştı. Sonrasında takımın penaltıcısı Mauro Icardi, vuruş için topu Kerem Aktürkoğlu’na bıraktı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Penaltı vuruşunu kullanmak adına topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu, pas olarak topu yanına bırakırken hareketlenen Mauro Icardi, vuruşunu yaptı fakat uygun şansta Arjantinli golcü, kaleyi bulamadı ve Galatasaray, bu penaltı vuruşundan ilginç bir şekilde yararlanamamış oldu.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu - Mauro Icardi vakası Asya Şampiyonlar Liginde yaşandı Maça damga vuran penaltı...

3 YIL ÖNCE BAŞARMIŞTI

Mauro Icardi, 17 Temmuz 2020’de PSG forması giyerken Dünya Kulüpler arası dostluk maçında Waasland-Beveren’i 7-0 yendikleri mücadelede Kerem Aktürkoğlu ile yaptığının bir benzerini Neymar’la yapmıştı. Neymar, birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Icardi’ye, penaltı atışı sırasında asist yaptı Arjantinli oyuncu da golünü attı. Ayrıca 2016’da Barcelona’nın, Celta Vigo’yu 6-1 mağlup ettiği maçta da Lionel Messi, penaltı atışı sırasında topu arkadan gelen Luis Suarez’e vermiş ve Uruguaylı futbolcu da golü atmıştı.

Kerem Aktürkoğlu - Mauro Icardi vakası Asya Şampiyonlar Liginde yaşandı Maça damga vuran penaltı...

YORUM YAZ