MENÜ

Kayserispor teknik sorumlusu Hari Vukas: Beraberlik Adil bir skor olurdu

Süper Lig’de 30’uncu hafta maçında Alanyaspor, sahasında ağırladığı Kayserispor’u 1-0 yendi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor teknik sorumlusu Hari Vukas ''Beraberlik Adil bir skor olurdu'' ifadelerini kullandı

''SON DAKİKA YEDİĞİMİZ GOLLE MAĞLUP OLDUK''

Haberin Devamı

Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade etti. Vukas, "Oyunla ilgili çok konuşmak istemiyorum. Büyük hayal kırıklığına uğradık son dakikada yediğimiz golle mağlup olduk. Bu acı veriyor ve bizim için çok üzücü" diyerek mağlubiyetin etkisini dile getirdi.

“YÜZDE YÜZLÜK GOL POZİSYONUNU DEĞERLENDİREMEDİK”

Takımının maç boyunca yediği gol sonrası pozisyonlar yakaladığını ancak bunları değerlendiremediklerini belirten Vukas, "Aslında yediğimiz golden sonra da yüzde yüzlük gol pozisyonu yakaladık. Ama ne yazık ki bu pozisyonu da değerlendiremedik. Neticesinde mağlup olduk" şeklinde konuştu.

“MAÇ SONUNDA ATILAN GOL İLE KAZANDILAR”

Maçın bazı anlarında hem kendi takımlarının hem de rakibin üstün olduğunu belirten Vukas, "Hem bizim hem de rakibimizin oyun içinde daha iyi olduğu oyunu kontrol ettiği anlar vardı. Bu dönemlerde kontrol ettiğimiz anlara fırsatlarımız oldu ve bu fırsatları değerlendiremedik. Ve rakibiz maç sonunda attığı gol ile maçı kazandı" dedi.

Haberin Devamı

“BERABERELİK ADİL BİR SKORDU”

Maç sonucuna ilişkin değerlendirmesinde Vukas, "Bence beraberlik adil bir skor gibi iken son dakikada yediğimiz gol ile mağlubiyet geldi. Çok fazla söylenecek bir şey yok, büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ