MENÜ

İtalyan devi Arda Güler'i istiyor! İşte sözleşme detayları

Milan'ın kiralık olarak transfer etmek istediği Arda Güler için Real Madrid kararını verdi. Genç yıldızı kiralık olarak göndermek isteyen Real Madrid, Brahim Diaz için yaptığını Arda Güler'de de hayata geçirmek istiyor.

İtalyan devi Milan'ın kiralık olarak transfer etmek istediği Arda Güler için Real Madrid kararını verdi. Genç yıldızı kiralık olarak göndermek isteyen Real Madrid, Brahim Diaz için yaptığını Arda Güler'de de hayata geçirmek istiyor. Brahim Diaz, Milan'da kiralık olarak oynadıktan sonra Real Madrid'e daha güçlü dönmüştü.İtalyan devi Milan'ın kiralık olarak transfer etmek istediği Arda Güler için Real Madrid kararını verdi. Genç yıldızı kiralık olarak göndermek isteyen Real Madrid, Brahim Diaz için yaptığını Arda Güler'de de hayata geçirmek istiyor. Brahim Diaz, Milan'da kiralık olarak oynadıktan sonra Real Madrid'e daha güçlü dönmüştü.
Öte yandan Milan'da Zlatan Ibrahimovic, transfer konusunda etkin bir görevde. İsveçli eski futbolcu, aralık ayında İtalyan devine özel danışman olarak geri dönmüştü. Bu bağlamda AC Milan'ın Arda'yı istemesi demek, Zlatan'ın da Türk yıldızı kadroda görmek istediği anlamına geliyor.
Marca'da yer alan habere göre İtalyan devi, Arda Güler'i bir sezonluğuna değil iki yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Arda'nın yazın Milan'a imza atma ihtimali oldukça yüksek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ