MENÜ

İsmail Kartal, Twente maçı öncesi konuştu: Şu an iyi yoldayız

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın Hollanda ekibi Twente'yi konuk edecek. Teknik direktör İsmail Kartal, Twente maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın Hollanda ekibi Twente'yi konuk edecek. Teknik direktör İsmail Kartal, Twente maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Twente'nin genç ve koşan bir takım olduğunu aktaran İsmail Kartal, "Son oynadığımız Samsunspor maçından sonra 3 günde 1 maç temposu yaşıyoruz. Yarınki Twente maçına da akşamki idmandan sonra kampa gireceğiz. Twente takımı hareketli, koşan ve genç bir takım. Hollanda futbol ekolünü iyi yansıtan bir ekip. Oynadığımız tüm rakiplere saygı duyuyoruz. Yarınki maç bizim için çok değerli. Yarınki maçta taraftarların desteğiyle avantajlı bir skor almak istiyoruz. Bunu başarmak istiyoruz. Birkaç sakat oyuncumuz var. Bazı bölgelerde gücümüzü azaltıyor. Bazı mevkilerde rotasyon yapamıyoruz. Sakat oyuncularımız olduğu için bazı oyunculara fazla yük biniyor. Yakın zamanda sakat oyuncularımız iyileşecek. Yapılan testler sonucunda karar vereceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı


"ŞU ANDA İYİ YOLDAYIZ, MİLLİ MAÇ ARASINDA ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ"
Antrenmanlarda teknolojiden yararlanmalarına ilişkin bir soru üzerine Kartal, "Termal kamerayla futbolcunun kas yorgunluğuna bakıyoruz. İkincisi doktorun yeni getirdiği keşfettiğimiz bazı aletlerle futbolcuların yorgun olup olmadıklarını, gece kaç saat uyuduklarına kadar bu işin içine girdik. O günkü idmanda ne kadar antrenman yaptıracağımızı görmüş oluyoruz. Şu anda iyi yoldayız, milli maç arasında çok daha iyi olacağız" yanıtını verdi.


"JAYDEN SEZON BAŞINDAN BU YANA GELİŞİM İÇİNDE"
Jayden Oosterwolde'nin gelişim içinde olduğunu belirten İsmail Kartal, "Jayden sezon başından bu yana gelişim içinde. Fiziksel özellikleri iyi durumda. Bir oyun planımız var. Bu doğrultuda takıma uyum anlamında bir değişim geçiriyor. Yarın oynayıp oynamayacağını bu akşam karar vereceğiz" diye konuştu.


"FRED'İN HERHANGİ BİR SAKATLIĞI YOK"
Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in son durumuna dair de değerlendirme yapan İsmail Kartal, "Fred'in herhangi bir sakatlığı yok. 1 hafta antrenmana çıktı. Altay bu akşam antrenmana çıkacak. Kesinleşen bir şey yok. Livakovic konusu tamamen kulübün tasarrufunda" dedi.

YORUM YAZ