MENÜ

İlkin Aydın ile Icardı ödül törenine damga vurdu

GQ Türkiye 2023 "Men of the Year" ödül törenine sporcular damga vurdu. Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi, 'Yılın Sporcusu' ödülüne layık görüldü ve ödülü Wanda Nara'dan aldı. 'Yılın İlham Veren Kadınları' dalında ise A Milli Kadın Voleybol Takımız ödüle layık görüldü. Filenin Sultanları'nı temsilen ödülü, İlkin Aydın ile Gizem Örge aldı. İlkin Aydın'ın ödül konuşması geceye damga vuran anlardan biri oldu.

GQ Türkiye 2023 "Men of the Year" ödül törenine sporcular damga vurdu. Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi, 'Yılın Sporcusu' ödülüne layık görüldü ve ödülü Wanda Nara'dan aldı.

Haberin Devamı

'Yılın İlham Veren Kadınları' dalında ise A Milli Kadın Voleybol Takımız ödüle layık görüldü. Filenin Sultanları'nı temsilen ödülü, İlkin Aydın ile Gizem Örge aldı. İlkin Aydın'ın ödül konuşması geceye damga vuran anlardan biri oldu.

Yıllar önce başlattıkları sessiz devrimin Cumhuriyetimizin daha 100. yılında daha coşkulu bir hal aldığını ifade eden İlkin Aydın, "Federasyonumuz başta olmak üzere bize bu süreçte saat farketmeksizin destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Filenin Sultanları diyoruz ama Atatürk'ün kızları demek benim daha çok hoşuma gidiyor. Atatürk'ün bizim bu şekilde yaşamamızı sağladığı Türkiye'de yaşıyor olmak ve bunun bir parçası olabilmek çok büyük bir gurur. Buradan tüm kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza sesleniyorum; Işığı bulduğunuz zaman yakalayın, sönmeden önce..." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ICARDI'NİN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ