MENÜ

Görüntüler ortaya çıktı! 'Penaltıyı Arda kullansın'

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler, Girona ile oynanan maçının 77.dakikasında oyuna girerek haftalar sonra süre almıştı. Maçın son anında takımına penaltı kazandıran Arda Güler'in penaltıyı kullanması için takım arkadaşlarının devreye girdiği oraya çıktı.

Oyunda kaldığı sürede etkili bir performans sergileyen 18 yaşındaki futbolcu, maçın son dakikasında yaptığı dribbling ile kaleye doğru hareketlenirken ceza sahasına girdiği esnada kendisine yapılan müdahale sonucu yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterirken atışı kullanmak için Joselu'nun hazırlık yapmaya başladığı görüldü. Takımın yıldız oyuncularından Tchouaméni, Arda'ya seslenerek penaltıyı onun kullanmasını söyledi. Ardından Joselu ile de konuşup topu Arda'ya bırakmasını söyleyen Fransız futbolcunun çabası Joselu'yı ikna etmeye yetmedi.

Haberin Devamı

İspanyol futbolcu penaltı atışından yararlanamazken pozisyonun ardından Arda Güler, takım arkadaşını teselli etti. 

ANCELOTTI DE 'ARDA' DEDİ

Marca'da yer alan habere göre, hakemin penaltı kararının ardından Teknik Direktör Carlo Ancelotti yedek kulübesinden çıkarak Dani Carvajal'e penaltıyı Arda'nın kullanmasını söyledi. Bu esnada İtalyan teknik adamın yardımcılığını yapan oğlu Davide Ancelotti ise, Joselu'nun iyi bir penaltıcı olduğunu söylerek penaltıyı İspanyol forvetin atmasını söyledi ve penaltıyı 33 yaşındaki oyuncu kullandı.

YORUM YAZ