MENÜ

Galatasaray - Hull City maç özeti izle (VİDEO)

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında Hull City ile hazırlık maçına çıktı. Kocaeli'nde oynanan maçta 3-0 öne geçen Sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan 4-3'lük skorla mağlup ayrıldı. Galatasaray'ın ilk yarıda gelen gollerini 28'de Emin Bayram, 30'da Berkan Kutlu ve 35'de Kaan Ayhan attı. Hull City'e galibiyeti getiren golleri ise 45+1'de Benjamin Tetteh, 83'de Cyrus Chistie, 85'de Regan Slater ve 86'da Oscar Estupinan kaydetti. İşte TV8 ekranlarında yayınlanan Galatasaray - Hull City maçı özeti ve golleri...

Galatasaray - Hull City maç özeti izle... Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında Hull City ile hazırlık maçına çıktı.

Haberin Devamı

Kocaeli'nde oynanan maçta 3-0 öne geçen Sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan 4-3'lük skorla mağlup ayrıldı. Galatasaray'ın ilk yarıda gelen gollerini 28'de Emin Bayram, 30'da Berkan Kutlu ve 35'de Kaan Ayhan attı.

Hull City'e galibiyeti getiren golleri ise 45+1'de Benjamin Tetteh, 83'de Cyrus Chistie, 85'de Regan Slater ve 86'da Oscar Estupinan kaydetti.

İşte TV8 ekranlarında yayınlanan Galatasaray - Hull City maçı özeti ve golleri...

YORUM YAZ