MENÜ

Galatasaray - Beşiktaş derbi açıklaması: Kaybedecek hiçbir şeyi yok!

Süper Lig'in 9'ncu haftası Galatasaray - Beşiktaş derbisine sahne olacak. Bir yanda Manchester United galibiyetiyle milli arayı keyifle geçiren Galatasaray, diğer yanda ise Şenol Güneş'in istifasıyla yoluna Burak Yılmaz ile devam eden, seçim kararı almış ve krizlerle mücadele eden Beşiktaş... Fanatik.com.tr Editörü Atalay Özçelikli, futbolseverlerin heyecanla beklediği Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi iki takımda yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Süper Lig'in 9'ncu haftası Galatasaray - Beşiktaş derbisine sahne olacak. Süper Lig'in 9'ncu haftası Galatasaray - Beşiktaş derbisine sahne olacak. Bir yanda Manchester United galibiyetiyle milli arayı keyifle geçiren Galatasaray, diğer yanda ise Şenol Güneş'in istifasıyla yoluna Burak Yılmaz ile devam eden, seçim kararı almış ve krizlerle mücadele eden Beşiktaş... Fanatik.com.tr Editörü Atalay Özçelikli, futbolseverlerin heyecanla beklediği Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi iki takımda yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin bir kırılma maçı olacağını ifade eden Atalay Özçelikli, "Beşiktaş'ta taraftarın tepkisi, Şenol Güneş'in istifası ve yönetimin olağanüstü kongre kararını göz önüne alırsak bir kaos ortamı var. Galatasaray'da ise Old Trafford'da kazanılmış Manchester United zaferi var ve Süper Lig'de de 7'de 7 yapmış, zirvedeki Fenerbahçe'nin iki puan gerisinde yer alan bir Galatasaray var. Maç başlangıç noktasında tüm bu eksiler, artılar unutulacak ve sahada 'top yuvarlaktır' sözüne geleceğiz. Beşiktaşlı futbolcular tüm bu kaos ortamını unutarak çıkışa geçmek isteyecek, Galatasaraylı futbolcular ise çıkışını sürdürmeyi planlayacak." dedi.

Galatasaray - Beşiktaş derbi açıklaması: Kaybedecek hiçbir şeyi yok

Beşiktaş'ın Galatasaray karşısında kaybedecek hiçbir şeyi olmadığını söyleyen Atalay Özçelikli, "Galatasaray derbisi Burak Yılmaz için fırsat maçı. Galatasaray'ı yendiği takdirde teknik direktörlük kariyerinde çok uzun zamanda kat edeceği mesafeyi tek maçta kat edebilir. Ama kaybetse de bu mağlubiyet Burak Yılmaz'da olumsuz bir imaj bırakmayacaktır." dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray - Beşiktaş derbi açıklaması: Kaybedecek hiçbir şeyi yok

Galatasaray'ın Beşiktaş derbisi sonrasında Bayern Münih'le karşılaşacağını hatırlatan Atalay Özçelikli, "Olası Beşiktaş galibiyeti ve Münih'ten alınacak 1 ya da 3 puan sezon geneli için inanılmaz bir özgüven kazandırır. Olası iki maçlık mağlubiyette ise Galatasaray için ivme bir anda tersine döner. Okan Buruk'un yaratacağı bir imaj da var burada." dedi.

YORUM YAZ