MENÜ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması imza töreninde açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, Süper Kupa hakkında da dikkat çeken sözler kullandı.

Sponsorluk hakkında konuşan Dursun Özbek, "Camiamızdaki birlik ve beraberlik her branşa sirayet edecektir. Bunları yaşadık ve yaşıyoruz. Taraftarlarımızı bu akşam maça bekliyorum, biz de orada olacağız. Galatasaray'a layık bir şekilde mücadele edeceklerdir. Dikran Bey'in sponsorluğu, ucu açık bir sponsorluk. Kadın basketbolun nerede, ne ihtiyacı varsa kağıtta yazılanların sınırlarını tanımaksızın destek veren birisi. Büyük bir teşekkürü hak ediyor. Dikran Bey'in uzun seneler kadın basketbolumuza destek vermesini temenni ediyorum. Kendisi çok iyi bir Galatasaraylı." dedi.

Haberin Devamı

Cemal Özgörkey hakkında konuşan Özbek, "Cemal Özgörkey Bey'in açıklamasını dün gece gördüm. Çok üzüldüm. Galatasaray Spor Kulübü başkanı, iştirakleri olan herhangi bir şirkette yönetim kurulu olmasını kimseyi rahatsız etmesini düşünemiyorum. Böyle bir şey aklımdan geçmez. Ayrıca daha vahim olanı, kendisiyle beraber burada hizmet veren arkadaşların istifa sebebi olarak Galatasaray Spor Kulübü başkanının yönetimde yer alıyor göstermelerini sindiremiyorum." sözlerini kullandı.

"ASLA AFFETMEM BUNU"

Sözlerine devam eden Başkan Dursun Özbek, "Kişisel bir şey olsa, şahsıma Dursun Özbek'e bir tavır olsa bunu tolere ederim, anlayışla karşılarım. Fakat, Galatasaray Spor Kulübü başkanı yönetime geldi diye bu hizmetten çekilmeyi, istifa etmeyi asla affetmem. Herkes bunu böyle bilsin. Niye Galatasaray Spor Kulübü, niye mağazacılığın yönetimine girdi, bunu açıklamakta fayda var. Galatasaray Mağazacılık AŞ, Sportif AŞ'nin iştiraki ve yüzde 100 sahibi olduğu bir şirket. Bir istifa olmuştur, bir arkadaşımız görevden ayrılmıştır, imza yetkisi olan bir arkadaştır. Şirketin sahibi olan Galatasaray Sportif AŞ, boşalan bu yerde benim olmamı istemiştir. Yönetim kurulu kararı almıştır. Bütün şirketlerin sahibi olan Galatasaray Spor Kulübü yönetim kuruluna bu konuyu getirdik. Hem sportifte hem kulüpte oybirliğiyle yönetimde olmamın mağazacılığa büyük fayda sağlayacağı gündeme gelmiştir ve atama yapılmıştır." dedi.

Haberin Devamı

"BAŞARININ ALTINDA SEVGİ VAR"

Hedefler hakkında konuşan Özbek, "Bir konunun yanlış anlaşılmamasını istiyorum. Biz camia içinde birlik, beraberlik, sevgi ikliminin devam etmesi için son derece büyük çaba harcıyoruz. Hedefimizde bu var, başarılarımızın altında bu var. Mağazacılığın başarısında da, futbol takımının da, amatör sporların başarısının altında da bu sevgi iklimi var. Hem camiam hem yönetim kurulum hem taraftarlarım buna çok dikkat ediyor. Yaratmaya çalıştığımız sevgi ikliminin kişilere bazı ayrıcalıklar getirmesi gibi bir husus değil bu. Bunun böyle anlaşılması lazım." sözlerini sarf etti.

YORUM YAZ