MENÜ

Galatasaray - Başakşehir maç özeti (VİDEO)

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Hakim Ziyech'in golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Cimbom, 50'de Icardi'nin penaltı golüyle skoru 2-0'a getirdi. Başakşehir, 64'de Leo Dubois ile skoru 2-1'e getirse de maçın kazananı değişmedi. Galatasaray, Başakşehir deplasmanından aldığı 2-1'lik galibiyetle ligde puanını 13'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Hakim Ziyech'in golüyle 1-0 önde kapattı.

Haberin Devamı

İkinci yarıya da hızlı başlayan Cimbom, 50'de Icardi'nin penaltı golüyle skoru 2-0'a getirdi. Başakşehir, 64'de Leo Dubois ile skoru 2-1'e getirse de maçın kazananı değişmedi.

Galatasaray, Başakşehir deplasmanından aldığı 2-1'lik galibiyetle ligde puanını 13'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

YORUM YAZ