MENÜ

Futbolda ırkçılık skandalı büyüyor: Vinicus Junior'ın ardından şimdi de Hugo Rodallega

İspanya La Liga'da oynanan Valencia - Real Madrid maçında yaşanan ırkçılık skandalının bir benzerini de Süper Lig'in eski yıldızı Hugo Rodallega yaşadı. Yıldız oyuncu gözyaşlarını tutamadı.

İspanya La Liga'nın 35. haftasında Valencia ile Real Madrid, Mestalla Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Ev sahibi ekip 33. dakikada 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Haberin Devamı

Mücadelenin son anlarında ise Valencia tribünlerinden konuk ekibin süperstarı Vinicius Junior'a yönelik ırkçı ifadeler kullanıldı. 22 yaşındaki oyuncunun tribünlerle diyaloğa girmesinin ardından oyun 10 dakika durdu. Vinicius Junior, tribünlerle tartıştığı için kırmızı kart gördü ve gözyaşları içerisinde saha kenarına geldi.

BİR IRKÇILIK DA RODALLEGA'YA

2015 yılında Akhisarspor'a transfer olarak Türk futboluna 'Merhaba' diyen Kolombiyalı yıldız Hugo Rodallega, Trabzonspor ve Denizlispor'da da forma giymişti.

2023 yılında ülkesinin Independiente takımına transfer olan 37 yaşındaki oyuncu, Copa Sudamericana'da deplasmanda oynanan Gimnasia La Plata mücadelesinde ırkçı ifadelere maruz kaldı.

YORUM YAZ