MENÜ

Fenerbahçeli yıldızdan olay itiraflar: Aziz Yıldırım soyunma odasında...

2015 yazında Porto'dan Fenerbahçe'ye kiralık olarak imza atan ve sarı-lacivertli forma ile toplamda 18 kez sahaya çıkan Abdoulaye Ba, Fenerbahçe'deki kısa süreli dönemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 33 yaşındaki stoper oyuncusu, Fenerbahçe döneminde canını en çok yakan anı anlatırken Aziz Yıldırım hakkında da konuştu

Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen Abdoulaye Ba, eski dönemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ba, Aziz Yıldırım, Vitor Pereira ve Trabzonspor maçıyla ilgili detayları paylaştı. Fenerbahçe'deki atmosferi ve taraftarı öven Ba, Aziz Yıldırım'a duyduğu saygıyı dile getirdi. Süper Lig'in kalitesini öven Ba, Fenerbahçe formasını giymenin kendisi için önemini vurguladı.

Haberin Devamı


Abdoulaye Ba, Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Vitor Pereira, 2016 yılındaki olaylı Trabzonspor maçı ve Fenerbahçe’nin bu sezonki kadrosuyla ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı.


Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlatan tecrübeli stoper, "İspanya'da Rayo Vallecano ile çok iyi bir sezon geçirdikten sonra yaz transfer döneminde farklı takımlardan resmi transfer teklifleri aldım. Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmak için Türkiye'yi seçtim" dedi. Vitor Pereira ile Fenerbahçe döneminden önce de çalıştığının hatırlatılması üzerine Ba, "Fenerbahçe’ye gelmeden önce teknik direktör Vitor Pereira ile farklı kulüplerde çalışma ayrıcalığına sahip oldum. Vitor Pereira, kişiliğimi ve yeteneklerimi en iyi şekilde takımın yararına nasıl kullanacağımı çok biliyordu" dedi.

Haberin Devamı


Sarı-lacivertli takımda daha fazla forma şansı bulabileceğini düşündüğünü ifade eden Ba, "Benim için Fenerbahçe formasını giymek, bir sembol olmaktan öte omuzlarda taşınacak bir hikâyeydi. Her maç, seyir zevki vermek ve taraftarı memnun etmek için oynanacak bir finaldi. Fenerbahçe, benim oynadığım 18 maçta sadece 1 kez yenilmişti. Evet, orada daha fazla şansım olabilirdi ama geçmişi her zaman düşünemeyiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ