MENÜ

Fenerbahçe'de bayramlaşma geleneği devam etti

Fenerbahçe'de Ramazan Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki törene; Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, sarı-lacivertli yöneticiler ve kulüp üyeleri katıldı.

Hem Süper Lig'in hem de Konferans Ligi'nin en iddialı takımının Fenerbahçe olduğunu belirten Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, "Bir bayramı daha hep birlikte sevinç, umut, aydınlık gelecekler ve barış içinde yaşayan bir Türkiye dileğiyle idrak ediyoruz. Biz dün akşam Olympiacos karşısında takımımızın iyi oynamasına ve çok gol kaçırmasına karşın 3-2 yenildiği müsabakayı seyrettik. Sabaha doğru da İstanbul'a geldik. Hiç merak etmeyin, bireysel hatalar sonucu yediğimiz o goller sizi ürkütmesin.

Haberin Devamı

Fenerbahçede bayramlaşma geleneği devam etti
 

Biz burada gelecek perşembe günü sizlerin coşkulu destekleriyle Olympiacos'u elenmiş olarak uğurlarız. Ben inanıyorum ki son güne kadar her iki kulvarda da hem Süper Lig şampiyonluğu hem de Konferans Ligi'nin en iddialı takımı Fenerbahçe'dir. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Destekleriniz devam etsin. Her zamandan daha fazla birlik ve bütünlük içindeyiz. Biz bir ve bütün oldukça bütün rakiplerimizle sonuna kadar mücadele ederiz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçede bayramlaşma geleneği devam etti

EROL BİLECİK: SEZON KAPANDIĞINDA HEM KONFERANS LİGİ KUPASINI HEM DE SÜPER LİG KUPASINI MÜZEMİZE SİZLERİN OMUZLARINDA TAÇLANDIRMIŞ OLACAĞIZ

Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, "Önemli olan birlik ve beraberlik. Bunu Türkiye spor kulüpleri içerisinde dünyada eşi benzeri görülmemiş örneğini hep beraber 2 Nisan'da da yaşattınız, dün de yaşattınız, bugün de hep beraber yaşıyoruz. İnşallah bu sezon kapandığında hem Konferans Ligi kupasını hem de Süper Lig kupasını müzemize sizlerin omuzlarında taçlandırmış olacağız.

Haberin Devamı

Fenerbahçede bayramlaşma geleneği devam etti

İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ