MENÜ

Fatih Tekke: Bizde çok daha fazla pozisyon ve VAR'dan dönen goller var

Süper Lig’de 30’uncu hafta maçında Alanyaspor, sahasında ağırladığı Kayserispor’u 1-0 yendi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ''Bizde çok daha fazla pozisyon ve VAR'dan dönen goller var” dedi

''ALANYASPOR’UN LİGDE DÜŞMESİ MUHTEMEL OLARAK GÖRÜLÜYORDU''

Haberin Devamı

Maçın final niteliğinde bir maç olduğunu belirten Fatih Tekke, "Bütün maçlar kolay olmuyor. Hafta boyunca belki de ligin bana göre final niteliğinde bir maçıydı ki bence hala da öyle. Çok değerli bir 3 puan. Ligin düşmesi gereken ikinci takımı diye gösterilen takımız. Şu ana kadar oyuncularım, teknik ekip çok kıymetli şeyler başardılar" dedi.

“YUSUF ÖZDEMİR’İN KURTARDIĞI POZİSYON MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLİRDİ”

Fatih Tekke, kalan maçlarda da kazanmaya ve puan toplamaya devam edeceklerini ifade ederken, bu galibiyetin takıma bir nefes aldırdığını söyledi. Oyuncularına teşekkür eden Tekke, "Oynayan oynamayan herkese ve Alanyaspor'umuza hayırlı olsun" dedi. Maçın son dakikalarında Yusuf Özdemir'in kurtardığı kritik bir pozisyon olduğunu hatırlatan Tekke, bu anın maçın kaderini değiştirebilecek kadar önemli olduğunu belirtti.

YORUM YAZ