MENÜ

Erman Özgür açıkladı: Galatasaray hangi maçta veda etti? Icardi vurgusu...

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, son maçında Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Maçı 1-0 kaybeden Sarı-kırmızılılar, grupta 5 puan topladı ve 3'ncü sırada yer aldı. Kopenhag maçının ardından Şampiyonlar Ligi'nde veda eden Cimbom, yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray'ın Kopenhag maçındaki performansını yorumladı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, son maçında Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Maçı 1-0 kaybeden Sarı-kırmızılılar, grupta 5 puan topladı ve 3'ncü sırada yer aldı. Kopenhag maçının ardından Şampiyonlar Ligi'nde veda eden Cimbom, yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray'ın Kopenhag maçındaki performansını yorumladı.

Kuralar çekildiğinde Galatasaray adına karşısına puan yazılmayacak tek takımın Bayern Münih olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Galatasaray, hangi maçla Şampiyonlar Ligi'ne veda etti? Bence ilk Kopenhag maçıyla. Kopenhag bu maçta Galatasaray'ı yüksek topa yöneltti. Galatasaray'ın bir eksisi de Icardi'nin devre dışı kalması." dedi.

YORUM YAZ