MENÜ

Dursun Özbek'ten Okan Buruk açıklaması: Anlaşma yaptık

Son dakika Galatasaray haberi... Süper Lig'de milli ara sonrası ilk maçını Beşiktaş ile oynayacak Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde derbi çalışmalarını sürdürdü. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur 'un da katıldığı antrenman öncesi teknik direktör Okan Buruk'un 50. yaş günü kutlandı. Başkan Dursun Özbek, kısa bir açıklama yaparak Okan Buruk'un doğum gününü kutladı ve müjdeyi verdi.

Süper Lig'de milli ara sonrası ilk maçını Beşiktaş ile oynayacak Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde derbi çalışmalarını sürdürdü. Antrenmana Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur da katıldı.

Haberin Devamı

Dursun Özbekten Okan Buruk açıklaması: Anlaşma yaptık

Antrenman öncesi teknik direktör Okan Buruk'un 50. yaş günü kutlandı. Teknik heyet ve futbolcuların katıldığı kutlamada Okan Buruk'a pasta kesildi. Başkan Dursun Özbek, kısa bir açıklama yaparak Okan Buruk'un doğum gününü kutladı ve müjdeyi verdi.

Dursun Özbekten Okan Buruk açıklaması: Anlaşma yaptık

Özbek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Hem Galatasaray için hem de Okan Buruk için iyi bir gün. Hocamın doğum gününü kutluyorum. Erken yaşta futbolu bıraktı. İstese daha fazla oynayabilirdi. Hem doğum günü kutlaması için hem de bu sene yapacağımız anlaşmayı da yaptık. Galatasaray'a verdiği emeklerden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Hocam Galatasaray'a yakışan bir insan."

YORUM YAZ