MENÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa açıklaması: Çok açık bir sabotaj girişimi vardır.

2023 yılı ihracat rakamlarının açıklandığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa kriziyle ilgili olarak ''Çok açık bir sabotaj girişimi'' ifadelerini kullandı

2023 yılı ihracat rakamlarının açıklandığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa kriziyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SÜPER KUPA KRİZİ: ÇOK AÇIK BİR SABOTAJ GİRİŞİMİ

Yaz aylarında ülkemizin en önemli gelir kalemlerinden biri olan turizmi baltalamaya yönelik dış bağlantılı bir kampanya yürütülmüştü. Şimdi benzer bir dalganın muhalefet partilerinin de desteği ile bu sefer spor üzerinden oluşturulmaya çalışıldığını görüyoruz. Asla tasvip etmeyeceğimiz nefret söylemleri ile insanlar, toplumlar, inançlar ülkeler hedef alınıyor.

Sırf kökeninden dolayı insanlar horlanıyor, aşağılanıyor, hakarete maruz bırakılıyor. İslam düşmanlığına ve yabancı karşıtlığına varan bir furya ile karşı karşıyayız. Muhalefet aktörleri de gündeme gelmek uğruna maalesef bu mülevves, bu pespaye, bu son derece tehlikeli nefret siyasetine gönüllü figüranlık yapmaktadır. Bu nefret dalgasının Türkiye'ye yatırım yapan deprem felaketi dahil zor zamanlarımızda yanımızda olan ülkemizin en önemli ticari ortakları arasında yer alan kardeş ülkeleri hedef alması asla tesadüfi değildir.

YORUM YAZ