MENÜ

Cristiano Ronaldo, annesini hüngür hüngür ağlattı!

Portekizli süperstar, annesi Maria Dolores Aveiro’ya duygu dolu anlar yaşattı. O anları Ronaldo'nun kız kardeşi Katia Aveiro yayımladı.

Al Nassr’ın yıldızı Cristiano Ronaldo, her zaman saha içinde olduğu kadar saha dışında da manşetleri süslemeyi başardı. Yıldız futbolcu, sosyal medyadaki büyük kitlesinin her zaman ilgi odağı oldu. Portekizli süperstar, 2023 yılına da damga vurmayı başardı. Cristiano Ronaldo her ne kadar Avrupa futbolundan uzak kalsa da Orta Doğu’da da rekorları alt üst etmesini bildi.

Haberin Devamı

Suudi Pro Lig’in 19. haftasında Al Taawon’a konuk olan Al Nassr, mücadeleyi 4-1 kazanmayı başardı. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Cristiano Ronaldo, 90+2’de maçın son golünü kaydetti ve 2023’te 54. golüne ulaştı. 2023 yılındaki 54. golünü kaydeden Portekizli yıldız, 2023'ü kulüp ve ülke bazında dünyanın en golcü oyuncusu olarak tamamladı. Kylian Mbappe ve Harry Kane kulüp ve millî takım adına 52'şer gol atarken, Manchester City'nin gol makinesi Erling Haaland yılı toplamda 50 golle bitirdi. Böylelikle Cristiano Ronaldo, 2023 yılında tüm futbol organizasyonlarında en çok gol atan futbolcu oldu. Dolayısı ile yıldız oyuncu için 2023 oldukça verimli geçti.

Cristiano Ronaldo, bu başarının ardından yılbaşında büyük bir sürpriz yaptı. Portekizli yıldız, annesi Maria Dolores Aveiro’yu hüngür hüngür ağlattı. Portekizli süperstar, annesine yılbaşı hediyesi olarak lüks bir Porsche Cayenne aldı. Ronaldo’nun kız kardeşi Katia Aveiro, Instagram hesabından bu anları paylaştı.

Haberin Devamı

Görüntülerde Ronaldo’nun oğlu Ronaldo Jr, babaannesinin kolundan tutup onu arabaya götürüyor. Maria Dolores Aveiro ise arabayı gördüğünde ağlamaya başlıyor. Portekizli yıldızın kız kardeşi Katia Aveiro, görüntüleri paylaşırken bir de not düştü. Maddiyatın önemli olmadığını ifade eden Aveiro, şunları söyledi: “Eğer mutluysa, bu hediyenin değerinden değil. Oğlunun onu hatırlamasındandır. Babanızı, annenizi özel günlerde onurlandırın.”

 

 

YORUM YAZ