MENÜ

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’nin final coşkusu

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, EuroLeague Kadınlar Dörtlü Final’inin ikinci yarı final karşılaşmasında ev sahibi ZVVZ USK Praha’yı 78-58 mağlup ederek finalde Fenerbahçe Alagöz Holding’in rakibi oldu.

Karşılaşma ardından Mersin ekibinden Gökşen Fitik ve Chelsea Gray, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıklamalarda bulundu. Çok mutlu olduklarını belirten Fitik, “Buraya önce final, sonra da kupa hedefiyle geldik. Buna bir adım daha yaklaştığımız için çok mutluyuz. İnşallah devamı da gelecek. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Ev sahibine karşı çok önemli bir mücadele ortaya koyduk. Karşılığını aldık. Bir Türk finali olacak. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. İnşallah kazanan biz oluruz ama her türlü Türkiye kazanmış olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

“HER TOPUN, HER SANİYENİN ÖNEMLİ OLACAĞI BİR MAÇ”

Fenerbahçe’ye karşı oynayacakları final maçını da değerlendiren Fitik, “Fenerbahçe’ye karşı oynadığımız her maç zorludur. Final olması bunun değerini çok daha fazla artırmış durumda. Fenerbahçe’nin kadrosu da çok kaliteli. Biz de kalitemizi ortaya koyduk. Bizi zorlu bir maç bekliyor. Her topun, her saniyenin önemli olacağı bir maç. Biz de elimizden geleni her saniye göstermeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

GRAY: ÇOK ÖNEMLİ BİR ZAFER ELDE ETTİK

Takımıyla gurur duyduğunu vurgulayan Chelsea Gray ise “Şu anda çok gururluyum. Bunun şu an keyfini çıkarıyoruz. Bu benim de ilk finalim olacak. Çok iyi takıma karşı çok önemli bir zafer elde ettik” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“ÇOK ZOR BİR MAÇ OLACAK”

Finaldeki rakipleri Fenerbahçe ile birbirlerini çok iyi tanıdıklarını aktaran tecrübeli basketbolcu, “Çok zor bir maç olacak. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Türkiye Ligi’nin normal sezonunda onlara karşı oynadığımızda tanıdığımız isimler vardı. Şu anda farklı bir durumdalar. Bunun keyfini belli bir süre çıkarıp pazar günkü maça hazır olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM YAZ