MENÜ

Blessin: Fenerbahçe Stadı’ndan galibiyetle ayrıldık ve böyle veda ettik

Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin, “Çok güzel oynadık. Gururluyum. Fenerbahçe Stadı’ndan galibiyetle ayrıldık ve böyle veda ettik. Gayet başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bunun üzerine koyacağımdan emin olabilirsiniz. İleride daha iyi performans göstereceğimizi düşünüyorum” dedi.

Union Saint-Gilloise, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etti. İlk mücadeleyi 3-0 kaybeden Belçika ekibi, turnuvaya veda etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin değerlendirmelerde bulundu. Organizasyona galibiyetle veda ettikleri için mutlu olduğunu belirten Alexander Blessin, “Oyuncularımız maç öncesi çok açtı. Bunu sahada zaten belli ettik. Çok güzel oynadık. Gururluyum. Son maçı kazandık. Konferans Ligi’ne galibiyetle veda ettik. Oyuncularım için gelen sorular umurumda bile değil. İkinci yarı bir gol bulduk. Daha başarılı olabilirdik. Fenerbahçe Stadı’ndan galibiyetle ayrıldık ve böyle veda ettik” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“KAPTAN OLMAK ONA EKSTRA MOTİVASYON VERİYOR”

Charles Vanhoutte’un performansı hakkında konuşan Blessin, “Charles çok zeki. Bir tek kalede ve golcü olarak oynamaz. Onun dışında her pozisyonda güzel mücadele ediyor. İkili mücadeleleri genelde kazanıyor. Kaptan olmak ona ekstra motivasyon veriyor. Bu mücadeleden sonra takıma pizza ısmarlayacak” diye konuştu.

Elenmiş olsalar bile mutlu olduğunu söyleyen Blessin, şu ifadeleri kullandı:

“Kolektif bir oyunla 70-80 gol atmış Fenerbahçe’den gol yemeden maçı tamamlamamız bir başarı. Bu yüzden elenmiş olsak bile ayrı bir mutluluğum var.”

“BUNUN ÜZERİNE KOYACAĞIMIZDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ”

Performanslarının üzerine koyacaklarını belirten Blessin, “Her şey olumlu. Her maçtan sonra üstüne koyarak daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Sadece Fenerbahçe’ye karşı sorunlar yaşadık. Hakem hakkında konuşmuyorum. Bu benim Avrupa’daki ilk deneyimim. Gayet başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bunun üzerine koyacağımdan emin olabilirsiniz. İleride daha iyi performans göstereceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Blessin sözlerini ise şu ifadelerle noktaladı:

“Muhteşem bir mücadele verdiğimizi düşünüyorum. Eskiden hayalini kurduğum şimdi bir parçası olduğum Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi beni acıktırıyor açıkçası” diyerek sözlerini noktaladı.”

YORUM YAZ