MENÜ

Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul başladı

Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.

Beşiktaş Kulübü, bugün gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda 35. başkanını seçiyor. Siyah-Beyazlı kulübün tarihindeki 34. başkanı olarak 20 Ekim 2019’da göreve gelen, 29 Mayıs 2022’deki olağan seçimli genel kurulda ikinci kez başkan seçilen Ahmet Nur Çebi, bugün koltuğunu yeni başkana devrediyor. Beşiktaş’ta başkan adayları Hasan Arat ile Serdal Adalı, 3. kez başkanlık için mücadele ediyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongre, saat 10.00’da başladı. Kongre üyelerinin oy kullanabilmesi için 21 sandık kuruldu. Genel kurulda 21 bin 219 üye oy kullanabilecek. Genel kurul üyeleri Hasan Arat için turuncu, Serdal Adalı için de beyaz renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.

Haberin Devamı

Serdal Adalı’nın oy rengi: Beyaz

Listesi: Metin Keçeli, Hakan Daltaban, Uğur Fora, Orhan Özalp, Ufuk Akçiğit, Çağatay Abraş, Kaan Kasacı, Aykan Aydın, Atilla Bingöl, Melih Aydoğdu, Hazal Kalkavan Karahan, Mustafa Mollaoğlu, Mahir Kaplan.

Hasan Arat’ın oy rengi: Turuncu

Listesi: Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar, Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan.

Adaylar Serdal Adalı ve Hasan Arat başkanlık yarışında bulunacağı seçimli genel kurulda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından adayların konuşmalarına geçildi.

OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

Beşiktaş’ta yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat’ın sırasıyla yaptığı konuşmaların ardından oy kullanma işlemi başladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda oy kullanma işlemi başladı. Akatlar Spor Kompleksi’nde yapılan seçimli genel kurulda Başkan adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat’ın yaptığı konuşmaların ardından siyah-beyazlı kongre üyeleri oy vermeye başladı. 21 bin 219 kongre üyesinin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede başkan adayı Hasan Arat turuncu oy pusulasını kullanırken, Serdal Adalı için ise beyaz oy pusulası kullanılacak. Seçilen aday, siyah-beyazlı kulübün 35. başkanı olacak.
Kongrede saat 17.00 itibarıyla kapılar kapanacak.

YORUM YAZ