MENÜ

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Engin Baltacı: Biz güveniliriz diyenler bu faciayı gösünler

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Engin Baltacı, Pendikspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından sayılmayan golleriyle ilgili sert konuştu, "Biz güveniliriz diyenler bu faciayı gösünler" dedi..

üper Lig'in 2. haftasında konuk ettiği Pendikspor'la 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta ikinci başkan Engin Baltacı, 90 dakikanın ardından basın mensuplarına konuştu. Başta Omar Colley'in geçersiz sayılan golü nedeniyle hakem yönetimini çok sert bir dille eleştiren Baltacı, "Sahamızda sezonun ilk lig maçını oynadık. İyi oynadık veya kötü oynadık. Sonuç için taraftarlarımızdan tüm kalbimizle özür dileriz. Maçın sonucu bizim iç konumuzdur. Bu sonuç umutsuzluğa neden olmaz, şampiyonluğa olan inancımızı zedelemez." dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

'GOLÜMÜZ TEMİZ VE RAKİBİN PENALTISI DOĞRU DEĞİLSE ÖZÜR DİLESİNLER'

"Bir kulüp başkanı galip geldiği maçtan sonra hakemlere sallıyor, bugün bizim golümüz yeniyor. Fırıldakların döndüğünün farkındayız. Şu anda hakemlerin minareye kılıf aradığını biliyoruz. Biz bu maçı kazanacak skoru yakalamıştık. Bizim attığımız golün gol olmadığını söyleyen birisi var mıdır? Beşiktaş’la kavga etmeye devam mı edecekler?"

'VAR KAYITLARI AÇIKLANSIN'

"Türkiye hukuk devletidir. Federasyon başkanı gelir gider, MHK gider gelir. Beşiktaş Camiasına bu kadar önyargılı olunmasını kim açıklayabilir? Yarın taraftarlar federasyonun kapısına dayansalar ben onları durdurabilir miyim? Şimdi beni sportmenliğe aykırı açıklamalardan sevk edecekler. Bize akılsız dendiğinde hakaret edilmiş olmuyor mu? Hakemi de MHK’yı da federasyonu da gol çizgisinden içeri geçirip şampiyon olacağız, hiç kuşkumuz yok. VAR kayıtları açıklansın. VAR çizgisi çekebildiler mi? Pozisyon bitmeden yan hakemin bayrağını gördünüz mü ? Korner atıldığı an hakemin bayrağı havadaydı. Dördüncü hakem yedek kulübemize topun dışarıdan geldiğini söyledi. Haber alıyoruz ki pozisyonun faul olduğu yönünde rapor düzenlemeye çalışıyorlarmış. VAR konuşmalarını açıklasınlar."

Haberin Devamı

'BİZİN O TARZ BİR YÖNETİMİZ YOK'

"Riva’ya gidip ne yapacağız? Medya aracılığıyla şeffaflığa davet etmek yeterli değil mi? Bizim o tarz bir yöntemimiz yok. Düşüncelerimizi direkt insanların yüzlerini söylüyoruz. Elimizde şu var, böyle yaparız diyenlerden değiliz. Biz gördüğümüzü hemen söylüyoruz, o nedenle kötü oluyoruz. Yanlışlarını düzelteceklerine bizi düzeltmeye çalışıyorlar. Attığımız golün geçersiz olduğunu kanıtlasınlar özür dileyeceğim."

 

YORUM YAZ