MENÜ

Atilla Szalai, Fenerbahçe'ye gözyaşlarıyla veda etti (VİDEO)

Fenerbahçe, beklenen transferi açıkladı... Bir süredir takımdan ayrılacağı konuşulan başarılı savunmacı Attila Szalai, Sarı-lacivertlilere resmen veda etti. Fenerbahçe yaptığı açıklamada, Macar futbolcunun 12.3 milyon euro bedelle Hoffenheim kulübüne transfer olduğu ifade edildi. Sarı-lacivertliler Szalai'ye sosyal medyadan yayınladığı video ile teşekkür ederken Macar yıldızın gözyaşları dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Szalai de kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı görüntülerle "Hepinizi özleyeceğim. Teşekkürler Fenerbahçe, her zaman kalbimde olacaksın." ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe, beklenen transferi açıkladı... Bir süredir takımdan ayrılacağı konuşulan başarılı savunmacı Attila Szalai, Sarı-lacivertlilere resmen veda etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yaptığı açıklamada, Macar futbolcunun 12.3 milyon euro bedelle Hoffenheim kulübüne transfer olduğu ifade edildi.

Sarı-lacivertliler Szalai'ye sosyal medyadan yayınladığı video ile teşekkür ederken Macar yıldızın gözyaşları dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Szalai de kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı görüntülerle "Hepinizi özleyeceğim. Teşekkürler Fenerbahçe, her zaman kalbimde olacaksın." ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZ