Ante Rebic: Buraya şampiyon olmaya geldim

Beşiktaş'ın Milan'dan kadrosuna kattığı Ante Rebic, siyah beyazlı ekibin sosyal medya platformları için hazırlanan videoda soruları yanıtladı. Beşiktaş'ta olduğu için çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Hırvat yıldız ‘’ Buraya şampiyonluk için geldim, ayrıca gol atmak ve asist yapmak için de.’’ dedi

Beşiktaş'ın Milan'dan kadrosuna kattığı Ante Rebic, siyah beyazlı ekibin sosyal medya platformları için hazırlanan videoda soruları yanıtladı. Beşiktaş'ta olduğu için çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Hırvat yıldız ''Takım arkadaşlarım ve hocamla buluşup çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum. Hemen her çocuk gibi 7 yaşında futbol oynamaya başladım, futbol oynamayı çok sevdim ve profesyonel futbolcu oldum. Okul çağındayken en yakın arkadaşım bir gün beni futbol oynamaya davet etti Vinjani kulübünde antrenmanlara başladım ve futbol oynamayı sevince devamı geldi.

Haberin Devamı

Sahada tamamen oyuna konsantre olduğumu söyleyebilirim. Saha dışında da gayet normal biriyim. Pozisyonum sol açık ama aynı zamanda yardımcı forvet olarak da oynayabilirim. 

Buraya şampiyonluk için geldim, ayrıca gol atmak ve asist yapmak için de.'' dedi

YORUM YAZ