MENÜ

Altay Bayındır, Galatasaray maçına hazırlanıyor

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'nda ikinci maçında İngiliz devi Manchester United ile karşılaşacak. Yarın akşam oynanacak olan mücadelenin hazırlıkları sürerken sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan başarılı kaleci Altay Bayındır da maç hazırlıklarına devam etti.

Milli kalecinin yarın sahada olup olmayacağı merak ediliyor. Büyük beklentilerle transfer edilen Onana'nın formsuzluğu sebebiyle Altay Bayındır'ın Galatasaray karşısında sahada olmasının sürpriz olmayacağı düşünülüyor.

Haberin Devamı

Ten Hag: Altay, yarın oynayacak mı göreceğiz

Manchester United'ın Hollandalı teknik direktörü Ten Hag, Altay Bayındır için, "Manchester Unitefd'ın yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Altay Bayındır ile ilgili konuşan ten Hag, "Altay, yarın oynayacak mı göreceğiz. Lig Kupası'nda Andre Onana'yı oynattık çünkü Altay'ın İngiltere standartlarına adapte olması gerekiyor. Altay bir gelişim içerisinde. Antrenmanlarda çok iyi bir izlenim bıraktı. Bundan dolayı çok mutluyuz. Kadromuzda bizim için iyi işler yapacak iki doğru kaleciye sahip olduğumuza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZ