MENÜ

Alperen Şengün'den All-Star açıklaması

NBA'de Houston Rockets formasıyla 3 sezondur başarılı işlere imza atan milli basketbolcumuz Alperen Şengün açıklamalarda bulundu.

NBA'de Houston Rockets formasıyla 3 sezondur başarılı işlere imza atan ve bu performansla All-Star için iddialı isimlerin arasına adını yazdıran milli basketbolcumuz Alperen Şengün açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Babamlar buradayken kötü oynama lüksüm yok"

Ailesinin yanına geldiğini ve bunun kendisini çok olumlu etkilediğini ifade eden 21 yaşındaki oyuncu, "Ailem burada, her yıl yanıma geliyorlar. Onlar gelince düzenim daha iyi oluyor. Onlarla oyun oynuyorum, zaman geçiriyorum, konuşuyorum. Kötü oynadığımda biliyorum ki babam bana kızacak ki kızıyor da. Tribünde görüyorum onu, 'hadisene, hadi' şeklinde söylemleri oluyor. Babamlar buradayken kötü oynama lüksüm yok. Elimden geleni yapıyorum. Onlardan güç alıyorum ve mutluluk veriyorlar bana. Sahaya çıktığımda da iyi hissediyorum" şeklinde konuştu. 

Alperen Şengün'den All-Star açıklaması

18 Şubat 2024 tarihinde Indianapolis'te düzenlenecek olan NBA All-Star karşılaşmasında yer alabilme ihtimali ile ilgili konuşan Şengün, "Şu an bir şans var tabii ki. Batıda olduğum için çok iyi oyuncu ve takımlar var. Girmek tabii ki zor. Türkiye'den büyük bir destek var. Onların desteği ve sahada yaptıklarımla bir şansım var. Olursa çok güzel olur, olmazsa da önümde çok uzun yıllar var. Umarım bir gün olacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ