MENÜ

Ali Çamlı: Her iki takım da iyi maç çıkardı

Kayserispor, Süper Lig'in 38. haftasında Sivasspor'a konuk oldu. 1-1 biten karşılaşmanın ardından Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yukatel Kayserispor Kulüp Başkanı Çamlı, ligin son maçında kadim dostluğu uzun zamandır devam eden iki şehrin takımının karşı karşıya geldiğini belirtti. Dost ve kardeşçe biten bir karşılaşma olduğunu aktaran Çamlı, "Gelen herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yılın planlamaları yapılmaya başlandı. Ligin başındaki veya ortasındaki heyecan kalmamış ama buna rağmen her iki takım da iyi maç çıkardı" diye konuştu.
Saha içerisinde ne hakemi zorlayıcı ne de sporcuların birbirini zorlayıcı bir hareketin olmadığını dile getiren Çamlı, "Sporda görmek istediğimiz tablo bu. Hele hele Sivasspor ve Kayserispor maçlarında görmek istediğimiz, arzu ettiğimiz görüntü bu. Sonsuza denk bu kardeşlik, dostluk devam edecek. İnşallah önümüzdeki yıl Sivasspor'umuza da Kayserispor'umuza da yürekten başarı diliyorum" dedi. 

Haberin Devamı


"TEK BAŞINA NE MECNUN BAŞKAN NE DE ALİ ÇAMLI BU İŞİ GÖTÜREBİLİR"
Futbolu yönetmek adına zor bir süreç yaşandığını vurgulayan Çamlı, şunları kaydetti:
"Sahaya çıkartmak, oynatmak hepsi birbirinden zor işler. Ekonomisi çok ağırlaştı, onun için şehirlerin takımlarına ve takımı yöneten yönetim kurullarına destek olunması lazım. Bu çok değerli. Tek başına ne Mecnun başkan, ne de Ali Çamlı götürebilir. Bunu bütün şehirler sahiplenip taşıyacaklar. İnşallah Sivas'ın da Kayseri'nin de bu konuda duyarlı olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki yılın planlamasında hem Mecnun başkana, hem bana şehrimizin destek olacağını ümit ediyorum"

YORUM YAZ