MENÜ

Victor Moses: Bir yere gitmiyorum

Fenerbahçe ile 1.5 yıllık kiralık sözleşmesi bulunan ancak adı İnter’le de anılan Victor Moses, “Yeni sezonda da Fenerbahçe’de forma giymeye devam edeceğim. Bir yere gitmek gibi bir düşüncem yok”diye konuştu.

Victor Moses: Bir yere gitmiyorum

Geçen sezonun devre arasında Chelsea’den 1.5 yıllığına kiralanan Victor Moses, FANATİK’e konuştu ve geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında Sarı-Lacivertliler adına 16 maçta rakip filelere 4 gol atan ve 2 de gol pası veren Moses’in ismi bir süredir İngiliz ekibindeki eski hocası olan Antonio Conte’nin yeni takımı İnter’le anılıyordu.

Haberin Devamı

Bu konuda çıkan haberlerle ilgili net konuşan Moses, “Yeni sezonda da Fenerbahçe’de forma giymeye devam edeceğim. Takımımla yeni sezon çalışmalarına başladım. Bir yere gitmek gibi bir düşüncem bulunmuyor. Burada kalıp, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

‘Güç katacaklar’

Yeni sezondan büyük beklentileri olduğunu da vurgulayan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, “Takıma önemli isimler geliyor ve gelmeye de devam edecektir. Yeni transferlerin takımın gücüne güç katacağını düşünüyorum. Geçen kötü dönemi bir daha taraftarlarımıza yaşatmamak istiyoruz. Hepimiz sorumluluklarımızın farkındayız” dedi. Okan Çellik

YORUM YAZ