MENÜ

Vi Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Vi İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Vi şampiyonunu öğrenmek zordur. Fakat öğrendikten sonra asla vazgeçemezsiniz. League of Legends dünyasında efsaneleşen bir şampiyon arıyorsanız işte o Vi şampiyonudur. Savaşçı ruhu ile harika bir suikastçı olan Vi şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini haberimizde bulabilirsiniz.

Vi Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Vi İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Vi şampiyonunu öğrenmek zordur. Fakat öğrendikten sonra asla vazgeçemezsiniz. League of Legends dünyasında efsaneleşen bir şampiyon arıyorsanız işte o Vi şampiyonudur. Savaşçı ruhu ile harika bir suikastçı olan Vi şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimleri için yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Piltover Fedaisi Vi

Zaun'un acımasız sokaklarında yıllar önce birtakım suçlar işleyerek yaşamını sürdüren Vi, çabuk öfkelenen, fevri, delidolu bir kadındır. Vi'nin otoriteye hiçbir saygısı yoktur. Kafasına göre yaşar ve kafasının estiğini yapar. Tek başına büyümeye çalıştığı bu hayatta sadece içgüdülerine güvenmek zorunda kalmıştır.

Karşısındaki kişileri yıpratan korkunç bir mizah anlayışına sahip bu şampiyon, şu anda Piltover Muhafızları'yla asayişi korumak için çalışmaktadır. Vi hem duvarları hem de karşısına geçen savaşçıları Hextech eldivenleri ile delip geçiyor.

Piltover Fedaisi Vi Oynanış Biçimi

Bu deli kadının pasif skili olan Patlama Kalkanı, şampiyonun yüklediği bir kalkandır. Kalkan, ikinci bir yetenek ile rakibe vurmasını 3 saniye boyunca etkin hale getirilebilir. Kalkan en az 8 saniyede sürekli aktif olabilir.

Haberin Devamı

Klavyeden Q ile aktif hale gelen yetenek Duvar Delen skili 2 farklı şekilde çalışır. İlkinde hasarı ve atılma mesafesini 1,25 saniyeliğine arttırır. Aynı zamanda hareket hızını azaltır. İkinci seferde ise, Vi ileri atılarak fiziksel hasar verir. İsabet alan tüm rakiplere Ezici Darbe uygular. Rakip şampiyona çarptığında durur. Rakip şampiyonun geri savrulmasına yol açar.

Klavyeden W ile aktif hale gelen yetenek Ezici Darbeler, hedefe yapılan her 3. saldırı fiziksel hasar olarak vererek, zırh değerini düşürür. 4 saniyeliğine saldırı hızı verir.

Klavyeden E ile aktif hale gelen yetenek Orantısız Güç skili pasif halde iken, şampiyonun sonraki saldırısı hedefi delip geçer. Arkasındaki rakiplere hasar veren 2 yük biriktirir. Aktif halde ise, bir sonraki normal saldırının hedefe ve arkasındaki rakiplere fiziksel hasar verir. Şampiyon en fazla 8 saniye de bir yeni yumruk yükler ve bir defada 2 yük tutabilir.

Son olarak klavyeden R ile aktif hale gelen yetenek Saldırı ve Darp, rakip şampiyonu kovalayarak havaya savurur. Savrulma sonrası fiziksel hasar verir. Vi hücum ederken durdurulamaz. Hedefine karşı Gerçek Görüş kazanır. Yoluna çıkan rakiplerin kenara savurur ve %75 hasar verir.

Haberin Devamı

Piltover Fedaisi Vi S11 Rün Dizilimi

S11 yeni sezonda Vi şampiyonunun yeni rün dizilimi;

Hâkimiyet

Keskin Sağanak

Ani Darbe

Gözyuvarı Koleksiyonu

İnsafsız Avcı

İsabet

Zafer

Efsane: Çeviklik ve ayrıca;

+ %9 Saldırı Hızı

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 5 Zırh

Piltover Fedaisi Vi S11 Yetenek Skilleri

S11 yeni sezonda, harika bir suikastçı olan Vi şampiyonunun yeni yetenek skilleri dağılımı;

Duvar Delen: 3- 4- 5- 7- 9

Ezici Darbeler: 1- 14- 15- 17- 18

Orantısız Güç: 2- 8- 10- 12- 13

Saldırı ve Darp: 6- 11- 16

Piltover Fedaisi Vi S11 Counter Pickler

S11 yeni sezonda Vi şampiyonunun, karşısında daha güçlü olan şampiyonlar;

Darius

Jax

Lee Sin

Teemo

Riven

Piltover Fedaisi Vi S11 Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Çarp: Hedefindeki canavara ya da rakibin minyonlarına 390 ile 1000 arasında gerçek hasar verir. Canavarlara karşı uygulandığında ise şampiyonun azami can miktarı bağlı olarak can yenilemesi sağlanır.

Üçlü Kuvvet

Haşmetli Hydra

Buz Ateşi Eldiven

Çelik Kaplamalı Çizme

Haberin Devamı

Çivili Zırh

Koruyucu Melek

Piltover Fedaisi Vi Kostümleri

Vi şampiyonunun sahip olduğu tüm kostümler;

Klasik Kostüm

Neon Patlaması Kostümü

Aynasız Kostümü

Kazanova Kostümü

İblis Kostümü

KOD ADI Kostümü

Kalp Kıran Kostümü

YORUM YAZ