MENÜ

Vedat Muriç'ten corona virüsü açıklaması

Fenerbahçe'nin Kosovalı oyuncusu Vedat Muriç, corona virüsü (COVID-19) salgınına ve online olarak sürdürdülen çalışmalara ilişkin düşüncelerini kulüp televizyonu aracılığıyla paylaştı.

Vedat Muriç'ten corona virüsü açıklaması

Fenerbahçe'nin Kosovalı oyuncusu Vedat Muriç, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan yeni tip corona virüsü (COVID-19) salgını ve Futbol A Takımımının online olarak sürdürdüğü çalışmalara ilişkin düşüncelerini kulüp televizyonu aracılığıyla paylaştı.

Haberin Devamı

"Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum"

Vedat Muriç, “Sadece ülke olarak değil; dünyaca çok zor bir süreçten geçiyoruz. Galatasaray’ın Teknik Direktörü Fatih Terim ile yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak ve eşine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Testleri pozitif çıkan herkesin Allah yardımcısı olsun, Allah herkesi ailelerine ve sevdiklerine bağışlasın.” dedi.

Futbol A Takımımızın evden online olarak sürdürdüğü idmanlar hakkında da konuşan Vedat Muriç, “Çalışmalarımız kulübümüzün sayesinde evde geçiyor. Olanaklarımız evde olmamıza rağmen çok üst düzeyde. Kulübümüze ve sponsor fitness şirketlerine teşekkür etmek istiyorum. Bize aynı ortamı sağladılar. Evde olmamıza rağmen hem online çalışmalara hem de bütün çalışma elementlerine sahibiz. O yüzden çalışmalarımız evde sürüyor. Biraz zor oluyor tabii ki. İnşallah kısa sürede bu dönemi atlatarak bir an önce Samandıra’ya dönüp idmanlarımızı yapmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son olarak evde kalmanın önemine de değinen Vedat Muriç, “Yetkilileri muhakkak dinlememiz gerekiyor. Devletimiz bütün tedbirleri aldı. Birey olarak bizlere düşen de evden çıkmamak. Öncelik bu olmalı. Çok acil bir durum olmadığı sürece bu kurala uymalıyız. Hijyene dikkat etmeliyiz. Bağışıklık sistemimizin de güçlü olması gerekiyor. Ben de hem kendi adıma hem de ailem adına konuşabilirim. Bütün kurallara bire bir uymaya çalışıyoruz. Sadece kendimiz için değil; bütün insanların sağlığı için evde kalalım, dışarı çıkmayalım.” dedi.

YORUM YAZ